HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » MIMI ( Kleine Middelmaat )

MIMI ( Kleine Middelmaat )

MIMI LIEF VERLEGEN MEISJE

MINI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

*** MIMI IS ZEER URGENT OP ZOEK NAAR EEN PASSEND BAASJE ***
Door beleidsverandering van het particuliere asiel waar MIMI verblijft, is hij niet langer meer welkom.
Indien er geen gastouder/baasjes voor Ollie worden gevonden in maart, loopt MIMI groot gevaar...

Bekijk hieronder de video van lieve Mimi, klik op onderstaande link:

Lief verlegen meisje
Mimi vindt het nog wel spannend

Mimi is een is een verlegen meisje en vindt alles nog heel spannend. Bij ons contact  zit ze het liefst een beetje achteraf in een hoekje,  bij een andere lieve hond waar zij steun zoekt

Mimi wordt nu door een van de verzorgers geleerd dat niet alles spannend hoeft te zijn.
Volgens de verzorger wil ze graag maar weet nog niet zo goed hoe.

Voor Mimi zoeken wij een stabiel honden maatje waar zij zich aan op kan trekken.
Een baasje zonder hoge verwachtingen, met geduld en inzicht om Mimi te laten zijn wie ze is en haar op eigen tempo laat acclimatiseren.
Geen overmatige  prikkels en geen hoge verwachtingen, zijn ontzettend belangrijk.
Mimi kan nog niet aan de riem lopen dat is iets wat in de toekomst geoefend dient te worden,
"KLIK hier" voor uitleg in Handleiding rescue-hond, hier op de website

Mimi word niet geplaatst binnen een drukke (woon-)omgeving / (gezin-)situatie.

Wie stelt zijn hart en huis open voor MIMI, zij is urgent op zoek is naar het allerliefste baasje.

Het verhaal van Mimi:

Eerder werd MIMI als ongewenst hondje achter gelaten in het gemeente asiel (is dodingsasiel)
Mimi is in onze opdracht gered uit deze hel.
Zij was mager en hongerig, gelukkig gezond en ondertussen goed op gewicht.

Op dit moment verblijft zij binnen een particulier asiel,  waar rond de 100 hondjes worden opgevangen en geholpen.
Wij denken dat dit voor Mini te veel is, constant prikkels en geluiden.
Een rustige omgeving en lief hondenmaatje, zal haar goed doen.

Echter door onze kritische vragen, n.a.v. honden terugsturen naar deze vreselijke hel, door deze opvang,
is MIMI en enkele andere honden eerder in onze opdracht gered, niet langer meer welkom binnen deze opvang.  D
aarom zijn wij zeer urgent op zoek naar fijne gastouders/baasje(s), voor dit lieve verlegen meisje.
Wij helpt MIMI uit haar schulp te komen?

MIMI loopt groot gevaar, daarom zijn  wij zeer urgent opzoek naar die ene bijzondere hondenliefheb(s)er die haar weghaalt uit deze situatie.
Mimi zal vervolgens reizen naar haar nieuwe adres, in haar geboorteland loopt dit kleine meisje, zeer groot gevaar.

MIMI

Geslacht: Teefje

Geboren: geschat door dierenarts medio 2016/2017

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Kan met kinderen:  Wij plaatsen Mimi niet met kinderen en niet binnen een drukke situatie of woonomgeving

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Mimi is: € 295,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.