HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » LUNA ( Grote Middelmaat )

Luna ( Grote Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

Luna is een heel vriendelijk en mensgericht meisje
Luna is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van

Luna is een heel vriendelijk en mensgericht meisje naar haar verzorgster toe.

Zij geniet van aandacht en is onderdeel van het gezin. LUNA is een huiselijk leven gewend, zij geniet van een knuffel, spelen en gezelligheid samen met het baasje. Luna loopt ook mee aan de riem.

Gezien haar jeugdige leeftijd, is zij nog steeds een puber daarom is het belangrijk, dat binnen haar nieuwe thuis, de kennismaking binnen haar nieuwe omgeving, opnieuw wordt opgebouwd en er duidelijkheid en structuur is. Maar ook inzicht en bereidheid om met haar de basis vaardigheden (opnieuw) te oefenen.

Voor Luna is duidelijkheid belangrijk, zodat  zij zich ontwikkeld tot een fijn gezinslid en maatje.

Heeft u voldoende tijd en bent u een meer ervaren hondenbaasje die bovenstaande begrijpt en kan bieden? Dan nodigen wij u uit om ons intake-formulier in te vullen.

Wij staan in direct contact met de opvang van LUNA.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Luna Haar verhaal:

LUNA komt van een familie die door omstandigheden naar het buitenland zijn geëmigreerd, helaas kon Luna niet mee.... Zij wilde haar laten inslapen, gezien de slechte omstandigheden in het asiel en het risico dat Luna een slecht leven tegemoet zou gaan in haar geboorteland Roemenie .

Ons contact Roxana hoorde hiervan en zij heeft samen met een vriend Luna opgehaald en haar gered. Momenteel verblijft Luna nu binnen een gastgezin in haar geboorteland. Dit is tijdelijk en daarom is ons gevraagd, voor prachtige Luna, op zoek te gaan naar nieuwe verantwoordelijke baasjes die begrijpen wat een jonge hond als Luna is nodig heeft.

Zodra de juiste match is gevonden voor Luna, reist zij met ons officiële Trace dierenvervoer naar haar nieuwe baasje(s) toe in Nederland.

NAAM: LUNA

Geslacht: Teefje/Vrouwelijk

Leeftijd: Geboren 11-09-2020

Formaat: Grote Middelmaat

Type: Mensgerichte leuke jonge hond

Energie niveau: Gemiddeld/hoog

Sociaal, Ja, maar dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie

Kan met kinderen: Ja, > 14 ovb ouders/verzorgers, Luna is geen kinderen gewend, daarom plaatsen wij haar niet binnen een drukke gezinssituatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Luna is: 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.