HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » LIVIA ( Middelmaat )

Livia ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIVIA IS GEK OP SPELEN MET HAAR VRIENDJES IN DE KENNEL WIE GEEFT DIT LIEVE MEISJE HAAR EIGEN MANDJE?
Livia is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Livia
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Livia :

Livia is een lieverd, zij is met haar pups (die wij ook promoten) opgenomen door ons contactpersoon/rescuer Crina in Roemenie.

Livia kan het goed vinden met de andere hondjes in haar kennel, en is gek op spelen.

Maar ook Livia verdient haar eigen mandje en een lief maatje, een gelijkwaardig hondenmaatje zal Livia erg leuk vinden. Wellicht heeft u een leuke speelse hond die verlangt naar een speelmaatje?

Wij zijn op zoek naar verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een hond inhoud.

Een baasje die haar in haar waarde laat met veel knuffels, geduld en liefde en haar begeleid in haar nieuwe leventje.

Voor Livia is een tuin een vereiste, ook kan zij meelopen aan de riem maar dient wel verder geoefend te worden na het acclimatiseren.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Livia is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

het verhaal van Livia

(rescuer/verzorgster Crina Maria)

Livia is gevonden in het veld samen met haar pupjes. Ze was erg zwak, vermoeid en zeer mager. Ze gaf wat ze aan voedsel had  aan haar pups. Crina heeft ons gevraagd om voor Livia een fijn huis te zoeken met een lieve familie die haar het leventje geeft wat ze echt verdiend. Immers een kennel is geen thuis.

Livia

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Geboren 2016/2017 geschat door een dierenarts

Type: Onbekende kruising

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke situatie.

Sociaal: Ja, dient binnen nieuwe situatie te acclimatiseren

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Livia is:  € 355,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.