HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » Lege pagina format (niet wijzigen, alleen dupliceren)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor.......  is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar/zijn geboorteland Roemenie heeft......   geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Geslacht:

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  Jaartal invullen stel een hond is 1,5 jaar vermeld dan 2 jaar terug vanaf nu

Formaat:

Type:

Energy level: Laag/ Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet impulsief en vragen u daarom ons  Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  €

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.