Granny ( Middelmaatje )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

GRANNY LIEF AANHANKELIJK DANKBAAR MEISJE, WIE GUNT DIT OUDERE MEISJE EEN MANDJE VOORDAT DE KOUDE WINTER ZIJN INTREDE DOET?

Granny is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Granny.

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze z.s.m hier op de website

Omschrijving van Granny :

Granny is een vreselijk lief meisje. Heel aanhankelijk luistert goed en geniet van alle liefde en aandacht die ze krijgt.

Dit meisje heeft niet zoveel nodig, een warme mand en een lief baasje die met haar wilt wandelen en samen gezellig op de bank zitten, onvoorwaardelijke liefde.

Wij zoeken voor Granny een baasje die alle tijd en geduld voor haar heeft.

Die weet wat Granny nodig heeft en haar in haar  waarde laat.

Granny heeft nog niet aan de lijn meegelopen, maar men vermoed dat ze wel een baasje heeft gehad.

Het verhaal van Granny (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Dit lieve oudere meisje is gevonden langs de kant van de weg. Zij was totaal uitgemergeld, haar ribbetjes staken door haar tere lichaampje.
Ze was uitgeput, moe en hongerig. Crina haar rescuer en opvang, heeft haar meegenomen en heeft haar op goede voeding gezet om aan te sterken.

Granny is ondertussen is behoorlijk opgeknapt en blijkt een prachtige bloem te zijn met een zeer zacht en liefdevol karakter.

Ondanks dat ze nog iets meer in gewicht moet aankomen, word het tijd voor een eigen huisje.
De winters in Roemenië zijn ijskoud en dit soort hondjes overleven dit niet.

Crina heeft ons gevraagd een huisje voor haar te vinden ze is niet de jongste meer maar nog vol levenslust.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Granny is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Granny geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een heel lief baasje voor dit meisje.

GRANNY

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Ongeveer 9 a 10 jaar 2012/2013 Geschat door een dierenarts

Formaat: Middelmaatje

Type: Lieve  Onbekende kruising

Energieniveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja dient binnen nieuwe situatie te acclimatiseren

Kan met kinderen:  Gezien haar leeftijd plaatsen wij Granny niet in een gezin met kinderen

Hondenmaatje nodig: Nee

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Nee i.v.m. leeftijd

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Granny is:  € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.