HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » YARINA ( GERESERVEERD)

YARINA ( Grote Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

** YARINA ** Speelse lieverd, wie wordt haar speelmaatje?
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Yarina:

YARINA is een prachtige hond! Mooi van binnen en mooie van buiten Zij is een kruising Mioretic, type Roemeense herder. Yarina is vriendelijk en  mens gericht, zij loopt prima mee aan de riem.

In het asiel geniet zij van ieder moment van aandacht. Echter het asiel is geen thuis, er is helaas geen tijd om de honden de aandacht te geven waar zij zo naar verlangen.

Deze honden staan bekend als ware gezinsleden, maar vragen ook een ruime tuin en duidelijkheid binnen het gezin.

Voor Yarina is daarom enige ervaring met basis regels en deze ook consequent opvolgen wel een vereiste. Gezien haar formaat plaatsen wij haar niet binnen een druk gezin en is een ruime tuin zeker nodig.

Heeft u voldoende tijd, een ruime tuin en duidelijk met aangeven van de basis regels naar een hond toe? Zoekt u een geweldige knappe hond? Dan nodigen wij u uit om te reageren. Vul online ons intake formulier in.

Yarina haar verhaal:

YARINA, werd door een lieve dame aangetroffen, bij een bushalte in haar woonplaats. yarina zocht direct toenadering en vroeg haar zo om hulp. Ons contact Crina nam de zorg over en vroeg ons om voor Yarina op zoek te gaan naar haar match.

Zodra de juiste match voor Yorina is gevonden reist zij met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Yarina geen kans op een veilig en liefdevol leven.

NAAM: YARINA

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Geboren januari 2017

Formaat: Grote Middelmaat

Type: Prachtige (kruising) Mioretic, Roemeense herder.

Energie niveau: Gemiddeld, speelse hond

Sociaal, Ja in het begin acclimatiseren.

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja,

Kan met katten: Onbekend.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Yarina is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.