HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » ROOSJE ( GERESERVEERD )

ROOSJE  ( Klein )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

ROOSJE is een klein lief meisje die erg verlangt naar een rustig en lief baasje
Roosje is  door in onze opdracht gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Roosje & haar vriendjes

Omschrijving van Roosje  :

Kleine Roosje is een lief en vrolijk meisje van ongeveer 4,6 kg.
Zij is graag in gezelschap van haar opvang-mama's en geniet van buiten in de tuin rondlopen, snuffelen en zonnebaden.
Ondertussen vertrouwd zij haar verzorgsters en reageert Roosje heel blij op het moment dat zij aandacht krijgt.

Voor Roosje zijn wij op zoek naar liefdevolle baasjes, met voorkeur woonsituatie met tuintje.
Baasjes die haar in haar waarde laten, zonder hoge verwachtingen.
Roosje is niet het type hondje om mee te nemen op visite of voor een situatie met veel aanloop
Roosje kan als enige hond worden bemiddeld, echter een lief klein rustig hondenvriendje is heel fijn voor dit lieve meisje om aan op te trekken.

Roosje is nog niet bekend met lopen aan de lijn, haar opvanggezin is gestart met gewenning tuigje
Binnen handleiding rescue-hond kunt u lezen hoe dit geoefend dient te worden ** KLIK HIER **

Roosjes is nog niet gesteriliseerd, dit wordt nog door de stichting verzorgd

Het verhaal van  teamlid Ina en verzorgster Annet

Roosje, Bibi, Fientje en Stoffel zijn in onze opdracht na een tip weggehaald bij een foute broodfokker in Nederland
Deze wilde de kleintjes doodslaan, omdat hij geen zin heeft de hondjes volgens de wetgeving te registeren.
Gelukkig hoorde dit een contact van onze vrijwilligster en onze stichting schoot direct te hulp

Alle 4 de hondjes waren lange tijd niet verzorgd, ondergewicht, gebitjes met veel tandplak en ontstoken tandjes en kiesjes, vacht niet onderhouden........ Ach waarom geld uitgeven aan fokteefjes als de pups maar geld opbrengen. Dit is de realiteit ook in Nederland.
Wij zijn blij dat deze 4 kleine hondjes nu veilig zijn en goed worden verzorgd, maar nu nog fijne begripvolle baasjes.

Volgens de tip gever die voor ons contact met de fokker onderhield is Roosje geboren in 2014 *
Echter door haar slechte conditie tijdens haar eerste bezoek aan de dierenarts, werd zij hierdoor wat ouder geschat, vandaar de ouder geschatte leeftijd in haar paspoortje, nav wat de dierenarts zag tijdens dat eerste bezoek
Ondertussen is Roosje een vitaal en gezond meisje  en gereed voor haar nieuwe wel liefdevolle leventje.

De hondjes logeren nu bij ons teamlid en haar dochter, zijn ondertussen gevaccineerd, gechipt, voorzien van Nederlandse paspoortjes, 2x ontwormd, op gewicht, gebit is behandeld, bloedtest orgaanfunctie afgenomen,

Op onze NIEUWS pagina ** KLIK HIER ** op deze website, kunt u het verhaal van deze hondjes vinden.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

ROOSJE

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door dierenarts en vermeld in paspoortje 2012, volgens info fokker geboren in 2014, zie uitleg in tekst *:

Formaat: Klein

Type: Mini Maltezer

Energy level: Laag/ Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja echter plaatsen wij Roosje niet binnen een gezin met kinderen

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, maar een lief klein hondenvriendje of vriendinnetje zou voor Roosje erg fijn zijn.

Kan met katten: `Ja, mits de kat honden gewend is en deze negeert

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Wordt nog gedaan

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is  Roosje niet de hond waar u naar opzoek bent? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:

Kosten sterilisatie volgens offerte DAP Steenbergen 300,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.