HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » JIP & JANNEKE (GERESERVEERD)

JIP & Janneke ( Klein )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

ZIJN ZE NIET LEUK? JIP EN JANNEKE HOREN BIJ ELKAAR
Jip & Janneke zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Jip & Janneke

Omschrijving Jip & Janneke  :

Jip en Janneke twee lieve hondjes die opgenomen door onze rescuer Luiza Kupan.
Wij willen deze twee hondjes niet scheiden, aangezien ze al een lange tijd bij elkaar zijn.
Ze zijn vriendelijk, aandoenlijk en erg lief.
Ze laten zich graag knuffelen en hebben niet veel nodig dan een fijn huis met twee warme mandjes.

Jip en Janneke lopen nog niet aan de riem maar word mee geoefend in het asieltje waar ze verblijven.

Jip is het hondje met de punt oortjes en Janneke met de hangoortjes.

Een tuin is een vereiste voor plaatsing. Jip en Janneke hebben altijd in een huis gewoon met tuin en genieten om tussendoor tijd door te brengen in de tuin, om te snuffelen te spelen of gewoon heerlijk te slapen.

Helaas kunnen JIP en JANNEKE  tot 14 april blijven in dit hondenhotel, van ons contact Luideze zit overvol en moet van de plaatselijke overheid inkrimpen.

Dat betekend dat beide hondjes  en enkele andere honden die ook binnen dit hondenhotel logeren, naar het gemeente asiel worden gebracht. Vele honden overleven het niet, de situatie is er schrijnend. Vandaar dat wij zeer urgent op zoek zijn naar de match voor dit lieve duo

Het verhaal van Jip & Janneke

(rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Jip en Janneke zijn gevonden in de tuin waarvan het baasje overleden was.

Samen met de andere hondjes die er waren heeft Luiza de hondjes daar weggehaald, omdat dorpsbewoners geen vriendelijke bedoelingen hadden met de hondjes

Gelukkig gaat het nu goed met ze maar ze hebben echt een fijn huisje nodig, waar zij zichzelf mogen zijn.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor dit lieve koppeltje is gevonden reizen zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In hun geboorteland Roemenie hebben Jip & Janneke geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

JIP EN JANNEKE

(Jip foto 1 t/5 )

(Janneke foto 6 t/m 9)

Geslacht: Man/Vrouw

Leeftijd: geboren 2016/2017 beide ongeveer 5 jaar

Formaat: Klein

Type: onbekende kruising

Energie level: laag/gemiddeld

Sociaal: Ja wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen: ja ons advies 12 jaar obv ouders/verzorgers wij plaatsen Jip en Janneke niet in een drukke gezin situatie

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Ja , elkaar

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd; Ja

Zijn  Jip & Janneke niet de hondjes die u aanspreken? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Jip & Janneke samen is:  € 600,00 euro (300,00 euro per hondje)

De veiligheidstuigjes 2 stuks twv totaal 70 euro ontvangt u van de stichting.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.