HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » CINDY ( GERESERVEERD)

CINDY ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

KNUFFELEN, SPELEN, AANDACHT VRAGEN, KUSJES GEVEN CINDY KAN ER GEEN GENOEG VAN KRIJGEN.

Cindy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving Cindy:

Cindy lieve vriendelijke knuffel hond, speelt graag met haar vriendjes Kid en Kira (die wij ook promoten).
Cindy is een echte lieverd, zij is mensgericht maar speelt ook graag met andere honden.

Een gelijkwaardig hondenmaatje en een tuin is een vereiste voor plaatsing.

Cindy kan aan de riem lopen. echter dient dit binnen het acclimstiseringsproces, bij haar nieuwe baasje(s) verder opgebouwd te worden.
Lees hiervoor binnen de Handleiding Rescue-hond, * KLIK HIER *

Voor Cindy zoeken wij verantwoordelijke baasjes, met voldoend tijd en geduld voor haar begeleiding binnen haar nieuwe situatie.

Het verhaal van Cindy: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Cindy komt uit het gemeente asiel waar de honden geëuthanaseerd worden.
Cindy zat bibberde in een hoekje van haar kenneltje, van verdriet en angst niet wetende wat haar te wachtte stond.....
Eerst als omgewenst door haar baasje te worden achtergelaten, vervolgend de vele prikkels (continue geblaf, de geur) binnen dit grote asiel, werd voor deze lieve ziel,  te veel.
Dit kon Luiza niet aanzien en heeft haar meegenomen naar haar opvang.
Cindy heeft veel geleerd van Luiza en is nu klaar voor haar eigen thuis met een lekkere warme mand.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Cindy is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenie heeft Cindy geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

CINDY

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Geboren, geschat door dierenarts medio 2018/2019 (2 a 3 jaar)

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising, vermoedelijk retiever.

Energie niveau: Gemiddeld/hoog

Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezin)situatie

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is CINDY niet de hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke honden hier op de website,
die allen een beter leven verdienen.
* KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Cindy is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.