HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » FLORA ( Kleine Middelmaat )

FLORA ( Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

FLORA VRIENDELIJKE SPEELS MEISJE, WIE WIL GEZELLIG MET DIT MEISJE SPELEN EN WANDELEN?
Flora is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Flora:
(Deze volgen binnenkort)
Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving Flora  :

Vriendelijke Flora geniet van de aandacht van de verzorgsters van het kenneltje. Flora houd van spelen, maar vind het ook prima om zo nu en dan gewoon even heerlijk op een afstandje te kijken wat anderen doen. Flora kan prima met alle honden overweg.

Flora kan nog niet aan de riem lopen, hier dient na het acclimatiseren wel geoefend mee te worden.

Het verhaal van Flora (Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Flora is een gedwongen zwervertje geweest, haar baasjes waren zigeuners en die verplaatsten zich met regelmaat. Flora had geen vast plekje. Flora was meer een last voor hun, dus besloten ze haar weg te doen en zo is zij bij onze rescuer Crina terecht gekomen. Daar bleek dat zij een ontzettend leuk hondje is. Flora is klaar voor de volgende stap een eigen plekje met liefde en aandacht.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Flora is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenie heeft Flora geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

FLORA

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: 2019/2020

Energie: Gemiddeld

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal: Ja, wel acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met andere honden: Ja maar kan ook als enigste hond geplaatst worden

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Flora is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.