HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » DIDI ( Middelmaat )

DIDI ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

* DIDI* Verlangt naar een mandje bij de kachel Wie haalt haar weg uit het kille koude asiel?
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Didi

DIDI is een vriendelijk meisje, zij geniet stilletjes op haar manier en op haar tempo. Als zij je beter kent, vraagt zij om knuffels en aandacht. DIdi is een ouder meisje, die wellicht in haar leven, minder vriendelijke mensen heeft gekend.

Daarom zijn wij voor deze lieve schat op zoek naar een fijn thuis, zonder hoge verwachtingen, waar zij haar zelf mag en kan zijn.

Op haar tempo, ervaren dat een hondenleven ook fijn is en met lieve zorgzame mensen. Geen zoete inval,een rustige situatie past het beste voor haar.

Bent u zorgzaam en wilt u graag Didi laten ervaren wat gezelligheid en liefde is? Dan nodigen wij u uit ons intake-formulier in te vullen.

Didi haar verhaal:

Crina hoorde dat er een hondje met pups was achtergelaten bij een winkel. Daar liepen zij groot gevaar. Zij heeft Didi opgehaald en nu verblijft dit prachtige meisje in haar privé asieltje.

Wij gunnen Didi, meer dan kil koud beton en een hokje buiten, daarom zijn wij voor haar op zoek naar de liefste baasjes met geduld.

Zodra de match voor Didi is gevonden reist zij met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland heeft Didi geen kans op een veilig en liefdevol leven.

NAAM: DIDI

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2011 Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Didi jonger is.

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Energie niveau: Laag/gemiddeld

Sociaal, Ja in het begin verlegen, dient te acclimatiseren.

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja,

Kan met katten: Ja, wel begeleiden binnen nieuwe situatie.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Didi is: 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.