Daisy ( Klein )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

DAISY ZOEKT EEN SPEELMAATJE , WAAR ZIJ HAAR LEVEN LANG MEE MAG SPELEN, DIT MEISJE HEEFT HAAR EIGEN FAMILIE NODIG

Daisy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Daisy:

Omschrijving van Daisy :

Daisy is een schat van een Bichon meisje, Ze is vriendelijk, houd van alle hondjes waar zij mee samenwoont, en is gek op mensen. Daisy is niet bang om geknipt te worden door de trimster. Daisy speelt graag, dus een leuk hondenvriendje of vriendinnetje die een maatje als Daisy op prijs stelt is een vereiste. Een tuin om heerlijk in te spelen is een pre.

Daisy word opgevoed in huiselijke kring, met heel veel andere honden.

Daisy kan nog niet aan de riem meelopen, maar ze is een slim meisje, en na acclimatiseren zal hier verder mee geoefend dienen te worden.

Voor Daisy zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes, die  begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond betekend.

Het verhaal  van Daisy (rescuer/verzorgster Cristina Lovita)

Daisy is op straat gevonden, zij zwierf al een tijdje rond en Cristina ons contactpersoon en verzorgster van Daisy heeft zich over haar ontfermt. Daisy is een schat van een hondje maar heeft echt haar eigen plekje nodig en een lief vriendje of vriendinnetje om samen gezellig door het leven te kunnen.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Daisy is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Daisy geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een liefdevol baasje.

DAISY

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: geboren 2020  ( ongeveer 2 jaar ) Vastgesteld door een dierenarts

Type: kruising Bichon

Formaat: Klein

Energieniveau: Gemiddeld (zij is een jonge hond)

Kan met kinderen: Ja leeftijd v.a. 12 jaar o.b.g. van ouders of verzorgers.

Kan met andere honden: Ja.

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja is een vereiste

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Daisy is:  € 425,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.