HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » CRISSY EN IRINA (Middelmaat)

CRISSY EN IRINA (Middelmaat)

CRISSY EN IRINA DIKKE VRIENDINNEN
Crissy en Irina zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Crissy en Irina
Lieve Irina
Crissy wil spelen
Lekkere knuffeltantes
Mooie dametjes
Crissy samen met een verzorger
Crissy oefent met aan de riem lopen
Irina en Crissy samen

Irina en Crissy

Crissy en Irina zijn twee dames die erg aan elkaar optrekken in een heel groot asiel. Ze zijn beide vriendelijk maar heel verlegen. Ze zijn beide sociaal met ander honden. Met liefde en geduld en tijd zullen Crissy en Irina leuke kameraadjes worden voor hun toekomtig baasje
Het zou voor Crissy en Irina positief zijn als beide bij elkaar kunnen blijven.

Wij zoeken voor Crissy en Irina een baasje die de dames het huiselijke leven willen leren, dat zou geweldig zijn. Een baasje met inzicht, tijd, liefde en geduld, die Crissy en Irina de ruimte geeft om te acclimatiseren.

Wij plaatsen Crissy en Irina niet in een gezin met kinderen.De dames hebben een rustige omgeving nodig waar ze alles kunnen leren.

Het zou fijn zijn voor deze dames als er een ruime woon en leef omgeving aanwezig is met een grote tuin.

Crissy En Irina lopen aan de riem maar dient wel meer geoefend te worden

Nicoleta onze rescuer vertelt

Crissy zit samen met Irina al weer heel wat jaartjes in het asiel. Gelukkig is dit geen asiel waar honden het slecht hebben zoals de meeste asielen in Roemenië. Crissy, Irina en hun soortgenoten worden goed behandeld.

Helaas door een corrupte burgemeester mochten de honden niet geadopteerd worden. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Het word nu wel tijd dat Crissy en Irina eindelijk de kans krijgen om een eigen mandje te krijgen.

Zodra de juiste match is gevonden mogen Crissy en Irina met de happy-bus naar Nederland reizen.

In hun geboorteland Roemenië maakt zij geen kans op een liefdevol leven.

Naam: CRISSY

Hondenmaatje nodig: Crissy en Irina worden samen geplaatst
Kan met katten: Nee
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor CRISSY en IRINA is: €590,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.