Cindy ( Middelmaat )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

CINDY/CINDERELLA PRACHTIG MOOI MEISJE DIE DE HARTEN STEELT VAN IEDEREEN DIE ZIJ TEGEN KOMT.

Cindy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Cindy.

hieronder een oudere video toen ons contactpersoon Cindy van de straat haalde:

Omschrijving Cindy :

Cindy maar liefkozend Cinderella genoemd door haar verzorgers, in het asieltje van Crina Maria ons contactpersoon/ rescuer.

Cindy is lief, aanhankelijk, grappig en vind alle andere honden en mensen leuk. Zij heeft zich ontpopt na een flinke scheerbeurt tot een prachtige verschijning.

Cindy houd van knuffelen, speelt graag met de andere honden en probeert je hart te veroveren met haar mooie lieve blik.

Cindy kan meelopen aan de riem maar dient na acclimatiseren wel verder mee geoefend te worden.

Wij zoeken voor Cindy een lief baasje die deze mooie dame in haar waarde laat en weet wat een hond als Cindy nodig heeft. Een baasje die haar de tijd geeft om te acclimatiseren en te leren. Een baasje die al een lief hondenmaatje heeft die een maatje als Cindy op prijs stelt.

Het verhaal van Cindy (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Cindy werd gevonden vlak bij het schooltje waar Crina ons contactpersoon werkt als lerares. Dagelijks lopen daar honden en katten. Cindy was er al een tijdje samen met haar andere hondenvriendjes.

Crina kon het niet meer aanzien haar vacht was vervilt met dikke klitten, waar zij toch echt wel pijn van moeten hebben gehad.

Omdat ze zo vies was van de straat en vele klitten hebben ze haar naar de trimster gebracht en daar kwam een heel mooi meisje onderuit, Liefkozend kreeg ze gelijk de naam Cinderella. ( zie de laatste foto hoe haar vacht was )

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Cindy is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Cindy geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een lief baasje voor Cindy.

CINDY/CINDERELLA

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: Geboren 2020 Geschat door een dierenarts

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke Onbekende kruising

Energieniveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja na acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar o.b.v. ouders en verzorgers

Hondenmaatje nodig: Ja

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Cindy is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.