HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » BONNY (Middelmaat)

BONNY (Middelmaat)

Foto onder: BONNY en CLYDE samen in het asieltje van ons contact Crina.

BONNY ZOEKT SPONTAAN en ONDERNEMEND HONDENBAASJE

Bonny is  gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Bonny & Clyde klik op onderstaande links:

Bonny wil wel spelen
Bony en Clyde

Clyde wil wel geaaid worden

Blije Clyde
Voor het eerst Bonny aan de riem

Bonny en Clyde twee hele leuke honden.
Beide logeren in het prive asieltje van ons contact Crina.
Zij zoeken beide een baasje, dit mag samen maar ook apart van elkaar.

Bonny  is een vrolijke speelse jonge hond.
Zij is werkelijke een prachtige hond , maar haar mooie golvende vacht  en  haar prachtige pluim staart.
Zij daagt graag uit tot spel en geniet met volle teugen van aandacht.
Volgens de dierenarts van Crina zouden er  (border)collie genen in haar zitten,
gezien haar prachtige uiterlijk en karakter is dit zeker mogelijk maar geven wij geen garantie dat dit daadwerkelijk zo is.

Doordat zij nu binnen een kennel-situatie logeert zijn wij voor deze knappe dame op zoek naar enthousiast baasje die haar de tijd geeft
om te acclimatiseren en samen met haar dmv leuke activiteiten de mooie kanten van het hondenleven leert kennen.
Kortom een vriendschap voor het leven met Bonny wilt opbouwen en begrijpt wat een jonge hond zoals Bonny nodig heeft om gelukkig te kunnen zijn. Immers een jonge hond is nu eenmaal actiever.

Een tuin is wel belangrijk zodat deze vrolijke dame ook tussendoor thuis kan spelen en van het buiten zijn kan genieten.

Voor Bonny is het wel belangrijk dat er een gelijkwaardig leuk hondenvriendje aanwezig is die ook van spelen houdt.

Het vermoeden is dat Bonny en Clyde  eerder hetzelfde baasje hebben gehad en samen zijn opgegroeid.

Bonny als Clyde zijn beide op zoek naar een passend thuis, zij mogen afzonderlijk worden geplaatst.
Denkt u dat Bonny past binnen uw situatie en valt op u haar prachtige collie-achtige uiterlijk?
Dan nodigen wij u uit online ons intake-formulier in te vullen.  Zie hiervoor de button op deze pagina.

De info-pagina over CLYDE, leest u HIER

Het verhaal van Bonny:

Ons contact Crina trof Bonny en Clyde aan, de kant van de weg,  vlak bij de school waar zij werkt.
Bonny kwam direct naar haar toe voor aandacht, zij was duidelijk van slag.
Beide  zijn vermoedelijk  uit de auto gezet en als ongewenst achtergelaten.

Onze stichting hoorde dit verhaal en bood hulp aan voor deze 2 prachtige honden.

Zodra de juiste match is gevonden nav onze procedure reist  Bonny met officieel Trace dierenvervoer naar Nederland

In Roemenië maken Bonny en Clyde geen kans op een veilig en  liefdevol leven.

BONNY

Geslacht: Teef

Leeftijd, geschat door de dierenarts: Geboren eerste kwartaal  2020

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising met mooie pluimstaart, mogelijk kruising (border-)collie

Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig?: Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BONNY is:  € 395,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusiefde verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.