BIBI ( Klein )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

BIBI, wilt graag spelen en verdient een geduldig liefdevol baasje
BIBI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Bibi & haar vriendjes

Omschrijving van Bibi  :

BIBI is vermoedelijk het dochtertje van Roosje en geboren bij de fokker, waar zij ook pups diende te krijgen.
BIBI is een lief meisje  die wel tijd en geduld vraagt voor acclimatiseren.
Zeker de eerste periode zal zij de kat uit de boom kijken.
Voor Bibi zijn wij op zoek naar een liefdevol baasje zonder enige verwachtingen waar Bibi op haar eigen tempo kan acclimatiseren
en de mooie kant van het hondje zijn kan leren kennen, met geduld en veel liefde.

Voor Bibi is een lief zachtaardig hondenmaatje een vereiste voor bemiddeling, zodat zij leert te genieten van de kleine dingen.
Zodra het ijs is gebroken toont Bibi speels gedrag. Zij geniet van spelen samen met Fientje   en ook met Roosje die ook bij dezelfde opvang logeert.

Bibi is niet een hondje die direct enthousiast naar u toe komt huppelen, dit vraagt tijd en geduld zodat zij leert dat mensen ook leuk kunnen zijn.
Bibi is niet het type hondje om mee te nemen op bezoek of terras.
Bibi is een hondje die graag is binnen haar vertrouwde omgeving, thuis in haar zachte mandje, spelen in de tuin.
Een tuintje is een vereiste voor Bibi, zij geniet met volle teugen van het buiten zijn en spelen met de andere hondjes binnen de opvang.

BIBI is nog niet bekend met lopen aan de lijn, haar opvanggezin is gestart met gewenning tuigje
Binnen handleiding rescue-hond kunt u lezen hoe dit geoefend dient te worden ** KLIK HIER **

BIBI  is nog niet gesteriliseerd, dit wordt nog door de stichting verzorgd

Het verhaal van  teamlid Ina en verzorgster Annet

Roosje, Bibi, Fientje en Stoffel zijn in onze opdracht na een tip weggehaald bij een foute broodfokker in Nederland
Deze wilde de kleintjes doodslaan, omdat hij geen zin heeft de hondjes volgens de wetgeving te registeren.
Gelukkig hoorde dit een contact van onze vrijwilligster en onze stichting schoot direct te hulp

Alle 4 de hondjes waren lange tijd niet verzorgd, ondergewicht, gebitjes met veel tandplak en ontstoken tandjes en kiesjes, vacht niet onderhouden........ Ach waarom geld uitgeven aan fokteefjes als de pups maar geld opbrengen. Dit is de realiteit ook in Nederland.
Wij zijn blij dat deze 4 kleine hondjes nu veilig zijn en goed worden verzorgd, maar nu nog fijne begripvolle baasjes.

Volgens de tip gever die voor ons contact met de fokker onderhield is BIBI  geboren in 2017 *
Echter door haar slechte conditie tijdens haar eerste bezoek aan de dierenarts, werd zij hierdoor  ouder geschat,
vandaar de ouder geschatte leeftijd in haar paspoortje, nav wat de dierenarts zag tijdens dat eerste bezoek
Ondertussen is Roosje een vitaal en gezond meisje  en gereed voor haar nieuwe wel liefdevolle leventje.

De hondjes logeren nu bij ons teamlid en haar dochter, zijn ondertussen gevaccineerd, gechipt, voorzien van Nederlandse paspoortjes, 2x ontwormd, op gewicht, gebit is behandeld, bloedtest orgaanfunctie afgenomen,

Op onze NIEUWS pagina ** KLIK HIER ** op deze website, kunt u het verhaal en foto;s  van deze hondjes vinden.

Bent u dat lieve baasje met geduld en zonder enige verwachtingen? Kunt u genieten van ieder stapje dat Bibi maakt om een gelukkig hondje te zijn? Dan nodigen wij u uit het intake-formulier in te vullen, zie de blauwe button bovenaan deze pagina

BIBI

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door dierenarts vermeld in paspoortje geboren in 2015, volgens onze informatie fokker geboren in 2017, zie uitleg tekst *

Formaat: Klein

Type: Kruising Mini maltezer/Shitzu

Energy level: Laag/ Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Ja, mits de kat rustig gedrag vertoond en honden gewend is

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Wordt nog gedaan

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is  BIBI niet de waar u naar opzoek bent? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  Kosten sterilisatie volgens offerte DAP Steenbergen 300,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)