HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » BELLA (OFFLINE)

BELLA (Kleine middelmaat)

MOOIE BELLA LIGT GRAAG AAN JE VOETEN
Bella is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Bella

Bella loopt even lekker buiten
Leuke Bella oefent aan de riem

Bella houdt wel van aandacht

Bella is een hele lieve jonge hond. Ondanks dat zij toch veel heeft meegemaakt in haar jonge leven, is zij vriendelijk.
In de shelter van Florin vermaakt zij zich met haar hondenvriendjes. Bella vindt spelen met andere honden ontzettend leuk.
Maar ook vind ze het leuk om de verzorgers uit te dagen tot een spel activiteiten.
Kortom Bella is een spontaan en speels hondje.
Ondertussen zijn haar kinderen, zelfstandig en kan mama opzoek naar haar welverdiende  "Forever Home"

Wij zoeken voor Bella een baasje met inzicht die begrijpt wat een hond nodig heeft en met voldoende tijd voor leuke activiteiten.
Iemand die Bella de aandacht en liefde kan geven, wat zij zo ontzettend heeft gemist.
Voor Bella zou het fijn zijn als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig is.

Bella kan aan de riem lopen maar moet wel nog wat meer geoefend worden in de praktijk

Heeft u serieuze interesse? Vul dan online ons intake formulier in.

Florin onze rescuer vertelt:

Bella werd gevonden op straat ze had het heel erg moeilijk. Haar voormalige baasje, heeft haar op straat gezet.
Ze was moe en hongerig toen Florin haar vond.
In het privé asieltje aangekomen van Florin bleek ze zwanger te zijn en beviel ze een paar dagen later van haar kindjes.
Nu is Bella klaar om haar eigen leventje op te pakken en Florin heeft ons gevraagd om haar te promoten.

Zodra de juiste match is gevonden mag Bella met de happy-bus naar Nederland reizen.

In haar geboorteland maakt zij geen kans op een liefdevol leven.

BELLA
Geslacht: Teef
Geboren: Geboren in 2017
Formaat: Kleine Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja, dient wel te acclimatiseren.
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor BELLA is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst