HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » BECKY ( Kleine middelmaat)

BECKY ( Kleine Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SUPER LIEF SLIM SOCIAAL MEISJE BECKY
Becky is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Becky
Becky binnen de opvang van Luiza thuis.

Omschrijving van Becky  :

Becky is een gezellig meisje die erg slim en speels is.
Iedereen vind ze leuk en met alle honden wil zij mee spelen.

Becky houd van uitdagingen in spelletjes doen. Becky is een hele snelle leerling heeft alles zo door.
Becky is voor onze rescuer een speciaal meisje, en zit diep in haar hart.

Voor Becky zou het erg leuk zijn als er een hondenmaatje aanwezig is die een speelmaatje/vriendin als Becky kan waarderen.

Wij zoeken voor Becky een baasje met geduld en voldoende tijd, die Becky op haar tempo laat acclimatiseren.

Becky is geen hond voor alleen een blokje om, zij is een slimme hond die behoefte heeft aan uitdaging en hersenwerk,
samen met het baasje leuke snuffel- en zoek spelletjes doen, daar wordt Becky blij van.

Becky kan aan de riem lopen, maar binnen een nieuwe situatie dient dit opgepakt te worden, l
ees binnen onze handleiding rescue-hond hoe u dit oefent, binnen het acclimatiseren  * KLIK HIER *

Het verhaal van Becky:

(rescuer/verzorgster (Luiza Kupan)

Becky is als pup samen met haar zusje gevonden op een parkeerplaats in Roemenië door een goede vriend van Luiza.
Helaas na een mislukte adoptie heeft Luiza zich over de twee meisjes ontfermd.
Het zusje werd geadopteerd, maar Becky zit al zes jaar bij Luiza.
Dit meisje verdiend zoveel meer dan alleen maar een ruimte met andere honden.
Ondanks dat ze goed verzorgd wordt en het voor Luiza haar speciale meisje is wil zij toch een goed en liefdevol baasje voor haar die meer tijd en aandacht voor haar heeft.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Becky is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Becky  geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

BECKY

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: 2015/2016

Formaat: Kleine Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie: gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers. Wij plaatsen Becky niet bij een druk gezin met jonge kinderen.

Hondenmaatje nodig: Ja

Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Is  BECKY  niet de hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Becky is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.