HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » YANI ( Middelmaat )

YANI (Middemaat) VERBLIJFT AL IN NL

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEVE KNUFFELBEER ZOEKT ZIJN FOREVER HOME

YANI VERBLIJFT AL IN NEDERLAND

Yani is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Yani:

Omschrijving Yani  :

Yani is al in Nederland en is een leuke ondernemende hond. Helaas past hij niet in de levensstijl van zijn huidige familie en zijn wij dus op zoek naar een fijn thuis voor Yani.

Yani is een grote knuffelbeer, en komt dan ook geregeld knuffels halen bij zijn huidige baasjes. Deze kanjer  heeft hij al heel wat stappen gemaakt, maar Yani moet natuurlijk nog veel leren,

In huis is Yani een voorbeeldige hond, kent al een aantal commando's en ziet zijn bench als veilige plek.

Yani loopt mee aan de riem maar vind andere honden buiten nog erg spannend. Maar daar kan na acclimatiseren aan gewerkt worden.

Yani heeft een baas nodig die inzicht heeft en waarbij Yani zichzelf mag zijn.

Een baas die bekend is met dit type hond en hem kan begeleiden, binnen zijn nieuwe leven.

Een tuin en een hondenmaatje is een vereiste voor Yani.

Nu Yani gewend is kan hij bij katten geplaatst worden,  hij kijkt er niet echt naar om. Uiteraard in een nieuw situatie dient dit in het begin begeleid te worden.

Het verhaal van Yani (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Yani zat in het gemeente asiel in Roemenië en Luiza ging daar met regelmaat naar toe. Zij doet dit vaker en reserveert dan een aantal honden voor promotie, zolang zij geen plek heeft in haar honden hotel. Yani werd geadopteerd, maar kan er helaas niet blijven. Daarom zoeken wij voor Yani een fijn nieuw thuis.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match is gevonden en de procedure positief is afgerond mag u kennis gaan maken met Yani.

YANI

Geslacht: Reu

Leeftijd: 2 jaar 2020

Energie: gemiddeld

Formaat: Middelmaat

Type: Waarschijnlijk kruising Terrier

Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met andere honden: Ja wij plaatsen Yani niet als enigste hond

Hondenmaatje nodig: Ja bij voorkeur een vrouwtje

Kan met katten: Ja ( in het begin even begeleiden )

Europees paspoortje: Ja

Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Yani is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)