HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » TRIPPEL ( Klein )

TRIPPEL ( Klein )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

TRIPPEL VRIENDELIJK VENTJE, ZOEKT BAASJES DIE HET NIET ERG VINDEN DAT HIJ AF EN TOE HINKELT.
Trippel is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Trippel:
(Deze volgen binnenkort)

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving  Trippel :

Trippel is een echte lieverd, maar valt niet echt op. Trippel heeft namelijk een gebroken voorpoot gehad, toen hij werd gevonden het te laat om hier medisch iets aan te laten doen.  Zo af en toe Trippel rent  op drie pootjes, maar hier heeft hij geen pijn of last van.

Op de video kunt u zien hoe Trippel met zijn pootje omgaat.

Trippel is een heel vriendelijk ventje, speelt graag met de andere hondjes en komt maar wat vaak als Luiza in het honden hotel is knuffels halen. Trippel stoort zich ook niet aan de katten. (zie de video's)

Trippel mag dan klein zijn maar hij is in staat om over hoge schuttingen te klimmen. Daarom is tijdens het proces van acclimatiseren van belang dat u met Trippel aan een lange lijn oefent.

Trippel verdient echt een eigen baasje, mand en een heel lief baasje waar met liefde voor hem word gezorgd.

Voor Trippel is een gelijkwaardig hondenmaatje leuk, maar geen vereiste,
mits met voldoende aandacht en aanbod van leuke activiteiten voor dit leuke vrolijke hondje.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Het verhaal van Trippel: (rescuer/verzorgster (Luiza Kupan)

Trippel komt van de straat, hij werd gevonden samen met vier andere hondjes. men zag al gauw dat Trippel aangereden was geweest, hij liep erg moeilijk. Bij de dierenarts constateerde men een flinke breuk waar niets meer aan te doen was. Trippel red zich prima maar helaas vanwege de breuk in zijn voorpootje word er niet naar hem gevraagd. Welk baasje neemt Trippel hoe is is? Een geweldig leuk hondje.

Luiza ons contactpersoon/verzorgster heeft hem onder haar hoede genomen en hij verblijft in haar privé opvang. Tot hij een lief baasje heeft gevonden.

.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Trippel geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Zodra de juiste match voor Trippel is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

TRIPPEL

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 3 jaar oud medio 2019 geschat door dierenarts

Formaat: klein

Energie: gemiddeld/hoog

Type: Onbekende Kruising

Sociaal, Ja, dient eerst te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar obv ouder of verzorgers

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Zou leuk zijn maar mag ook alleen geplaatst worden

Kan met katten: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Trippel is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.