HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » OVI ( Middelmaat )

Ovi ( Middelmaat )

GRAPPIGE EN VRIENDELIJKE OVI ZOEKT EEN TUIN OM IN TE SPELEN.
Ovi is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van

Video's volgen

Ovi is een leuke grappige speelse hond.

Ovi houd van spelen met het baasje maar een lekker tukkie buiten in de tuin slaat hij ook niet af.

Ovi kan als enige hond worden geplaatst of  binnen een situatie met een lief en gezellig teefje.

In het privé asieltje van Luiza wordt geoefend met aan de riem lopen.

Dit dient men wel verder te oefenen binnen het proces van  acclimatiseren, binnen zijn nieuwe familie.

Indien u voldoende tijd heeft en aandacht kan schenken aan leuke Ovi nodigen wij u uit te reageren.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Ovi zijn verhaal: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Ovi is gevonden door de man van Luiza.
Ovi lag alleen aan de ketting achter gelaten, er was niemand meer om voor Ovi te zorgen.
Hij besloot dit lieve manneke niet aan zij lot over te laten en nam hem mee .
Omdat de man van Luiza die dag ook nog jarig was, hebben ze de hond naar hem vernoemd.

Zodra de juiste match voor Ovi  is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Ovi   geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

OVI

Geslacht: Reu

Leeftijd: 10/04/2017

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja, ons beleid kinderen >12 jaar obv ouders, geen drukke (gezin)situatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, een gelijkwaardig hondenvriendje is natuurlijk ook erg gezellig
Kan met katten: Ja, wel in het begin begeleiden, zie uitleg handleiding rescue-hond

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Ovi is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.