HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » OLLIE (Kleine middelmaat)

OLLIE (Kleine middelmaat)

OLLIE LEUKE VRIENDELIJKE REU
Ollie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

*** OLLIE IS URGENT OP ZOEK NAAR EEN PASSEND BAASJE ***
Door beleidsverandering van het particuliere asiel waar Ollie verblijft, is hij niet langer meer welkom.
Indien er geen gastouder/baasjes voor Ollie worden gevonden in maart, loopt OLLIE groot gevaar...

Bekijk hieronder de video's van Ollie

Is hij geen snoepje?

Leuke Ollie wil heel graag een eigen mandje!

Ollie is een leuke vrolijke reu,  en komt graag een knuffel halen bij Alex de verzorger.

Ollie is een vriendelijk ventje, hij houdt van uitdagen tot spel en ook ravotten met zijn verzorgers, is 1 van zijn hobbies.

De drukte in het asiel ervaart Ollie niet als prettig. liever eet hij in all rust zonder gestoord te worden, zijn eigen brokjes op.
Heel Logisch als andere honden je eten willen afpakken.

Ollie verdient  de aandacht, die hij al zo lang heeft moeten missen.
Vanwege zijn mensgerichte karakter, plaatsen wij hem niet binnen een situatie met andere honden.

Voor Ollie zoeken wij een baasje  die inzicht heeft en weet wat een hond nodig heeft.
Die Ollie op zijn eigen tempo laat acclimatiseren en niets forceert.
Met geduld en begeleiding is Ollie een geweldige leuke hond.

Een veilig afgezette tuin is vereiste voor Ollie, zodat hij heerlijk kan spelen en snuffelen.

Ollie is nog geen riem gewend, maar met oefenen komt het zeker goed.  "KLIK hier" voor informatie binnen de "Handleiding Rescue-hond"
Ollie is een fijne hond die de aandacht van mensen kan waarderen.

Wie stelt zijn hart en huis open voor Ollie die zeer urgent op zoek is naar een fijne baas(jes).

Het verhaal van Ollie

Eerder werd Ollie, als ongewenst gebracht naar het gemeenteasiel (lees dodingsasiel)
Ollie is gered uit dit dodingasiel op verzoek van onze stichting.
Hij was erg mager en hongerig. Gelukkig  is Ollie een gezonde hond en maakt hij het goed,

Echter door onze kritische vragen, n.a.v. honden terugsturen naar deze vreselijke hel, door deze opvang,
is Ollie en enkele andere honden eerder in onze opdracht gered,

niet langer meer welkom binnen deze opvang.  Daarom zijn wij zeer urgent op zoek naar fijne gastouders/baasje(s), voor dit leuke reutje

OLLIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2014/2015

Note: In het dodingsasiel worden honden systematisch express ouder geschat en dit word geregistreerd,
dit voor eerdere euthanasie.
De kans is aanwezig dat Ollie jonger is.

Formaat: Kleine middelmaat
Type: Onbekende kruising
Energie niveau: Gemiddeld/hoog
Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren
Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezins)situatie.
Hondenmaatje nodig: `Nee
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Ook reutje DOBEY, verblijft noodgedwongen binnen deze opvang. en loopt gevaar

Ook voor hem zijn wij URGENT op zoek naar gastouders/baasjes.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor OLLIE is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.