HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » MICKY ( Kleine Middelmaat )

MICKY (Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

DEZE LIEVERD IS DE JONGSTE NIET MEER, MAAR HEEFT NET ALS IEDER ANDER RECHT OP EEN WARM MANDJE. WIE GUNT HEM VOOR ZIJN LAATSTE JAARTJE EEN FIJN THUIS?

Micky is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Micky

Omschrijving Micky  :

Vriendelijke Micky is een lief ventje van bijna elf jaar oud, die zo door zijn vorige baasje van de hand werd gedaan alsof het niets was.

Veel heeft Micky niet nodig liefde, aandacht en een heerlijke mand.  Bij een hele lieve baasjes die af en toe een wandelingetje met hem maken en die een tuintje hebben zodat hij lekker van de frisse lucht en het zonnetje kan genieten.

Micky kan met andere honden overweg, maar wij plaatsen hem als enigste hond want dit verdiend hij.  Aan de riem meelopen kan Micky ook uiteraard in een nieuwe situatie dient dit rustig opgebouwd te worden.

Voor Micky zijn wij opzoek naar verantwoordelijke baasjes die begrijpen wat een oudere hond als Micky nodig heeft.

Micky is ook geschikt voor oudere/vitale mensen.

Het verhaal van Micky

(rescuer/verzorgster Crina Maria)

Crina kreeg te horen dat er een lieve vriendelijke oudere reu naar het Gemeente asiel was gebracht door zijn baasje. Dat gebeurd regelmatig, als de honden te oud worden of niet meer voldoen aan de wens van het baasje dan worden ze van de hand gedaan of op straat gegooid. Crina is gaan kijken en raakte verliefd op deze goedzak. Zij heeft hem meegenomen, wetende dat het moeilijk gaat worden om daar een fijne baas voor te vinden. Micky heeft namelijk zijn leeftijd niet mee, maar zijn karakter des te meer. Crina kon het niet over haar hart verkrijgen om hem daar achter te laten, hopend dat hij de kans krijgt op een paar mooie gouden jaren.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Micky is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Micky geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

MICKY

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren 2011

Type: Prachtige vriendelijke kruising

Formaat: Kleine middelmaat

Energieniveau: laag

Kan met kinderen: Micky word niet in een gezin met kinderen geplaatst

Sociaal: JaKan met andere honden: Ja

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig:Nee

Kan als enige hond worden geplaatst: Word als enigste hond geplaatst

Gesteriliseerd/gecastreerd: Neen, ivm zijn leeftijd doen wij dit niet meer.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Micky is:  € 195,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.