HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » MAX ( Groot )

MAX ( GERESERVEERD  DUITSLAND )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WIE HEEFT ER EEN KLEINE GROTE MAND VOOR DEZE LIEVE VRIENDELIJKE LOEBAS.

Max is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

***URGENT***URGENT***URGENT***

Rescuer/verzorgster Luiza heeft slecht nieuws ontvangen, in haar hondenhotel verblijven volgens de plaatselijke overheid, te veel honden...Dat betekend dat vele honden rescue-honden die ook binnen dit hondenhotel logeren, naar het gemeente asiel worden gebracht,indien zij geen passend baasje vinden.

Vele honden overleven dit niet, de situatie is er schrijnend. Vandaar dat wij zeer urgent op zoek zijn naar de juiste match voor deze honden.

Bekijk hieronder de video's van

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Max  :

Max is een grote vriendelijke loebas, hij is al blij met een plekje in de tuin om lekker te luieren, of heerlijk knuffels halen bij zijn baas. Af en toe een lekkere kluif of gewoon een heerlijke wandeling met het baasje.

Max is een grote hond en pas niet in een rijtjeshuis in de stad, voor Max zoeken wij dan ook een plekje waar een heerlijke tuin aanwezig is maar ook genoeg ruimte in huis waar hij heerlijk een dutje kan doen

Max zal in het begin even moeten wennen maar dat komt omdat hij al vier jaar bij Luiza zit. Binnen het hondenhotel word geoefend met wandelen.

Het verhaal van Max: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Max zit al vier jaar bij Luiza, het gebeurd nogal vaak in Roemenie dat honden naar het hondenhotel worden gebracht en gewoon niet meer opgehaald worden. Dit overkwam Max ook.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Max is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Max geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

MAX

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren omstreeks 2016

Formaat: Groot

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Laag/gemiddeld

Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: wij plaatsen Max niet in een drukke gezin situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja, of een gelijkwaardig teefje

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is Max niet de hond waar u naar opzoek bent? Bekijk dan zeker ook de andere leuke volwassen honden hier op de website, `
die allen een beter leven verdienen.   * KLIK HIER *

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Max is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.