HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » KNUTY (Grote middelmaat)

KNUTY (Grote middelmaat)

KNUTY EEN VRIENDELIJKE VERLEGEN KEREL MET ZACHT KARAKTER
Knuty is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Knuty, klik op onderstaande link:

Vrolijke Knuty, wilt graag een baasje

Knuty samen met zijn verzorgster Cristina, een momentje quality time

Lieve vriendelijke  Knuty, als het ijs gebroken is hij een maatje voor het leven.

Knuty vindt mensen heel erg leuk. Hij is erg mensgericht en daar gaat zijn liefde naar uit.

kan met andere honden maar kijkt er niet naar om.

Voor Knuty zijn wij op zoek naar baasjes waar hij heerlijk zichzelf mag zijn, lekker kan wandelen met de baas en heerlijk in de tuin kan liggen,

Een tuin is een must want Knuty is een grote hond

Knuty loopt goed mee aan de riem.

Denkt u het baasje te zijn voor Knuty en heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren.

Wij staan in direct contact met de opvang van Knuty

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Crina onze rescuer verteld:

Knuty komt uit een openbaar asiel Simeria waar hij liefdevol naar onze rescuer keek, hij was erg zwak en heel erg verdrietig.
Gelukkig is hij een stuk vrolijker sinds hij in de prive Asieltje verblijft, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als een eigen baasje voor deze knuffelbeer.

Crina heeft ons gevraagd om hem te bemiddelen voor een eigen thuis.
Zodra de juiste match gevonden is reist  Knuty naar NL.
In zijn geboorteland Roemenië heeft Knuty geen schijn van kans  op een liefdevol en veilig leven.

KNUTY

Geslacht: Reu
Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :2018/2019

Formaat: Grote middelmaat

Type: Vermoedelijk kruising Roemeense herder

Energie niveau: Laag/Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Geen drukke (gezin)situatie, geen jonge kinderen.

Kan met honden: Ja maar word niet geplaatst met andere honden Knuty is mensgericht

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, wij plaatsen Knuty als enige hond

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Bekijk hieronder de video's van
Deze volgen zo snel mogelijk

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.