HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » ZOLI (GERESERVEERD)

ZOLI  (Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

VROLIJKE LIEVE ZOLI

Zoli is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Zoli met zijn vriendinnetje die inmiddels een baasje heeft gevonden.
Sasha en Zoli samen

Zoli heeft zin in knuffelen

Zoli Is een leuk ventje die een tijd met een vriendinnetje heeft gezeten bij Crina. Zij is ondertussen geadopteerd, maar gelukkig heeft Zoli al weer een nieuw vriendinnetje waar hij mee speelt.

Zoli is gek op aandacht en knuffels, hij is mensgericht maar ook gek op hondenvriendjes.

Voor Zoli zijn wij op zoek naar baasje die begrijpt wat een hond nodig heeft, dat de hond dient te acclimatiseren en hiervoor voldoende tijd vrij voor kan maken. Onderzoeken wat de behoefte van de hond is en daar in begeleiden.

Zoli loopt nog niet aan de riem te lopen maar met wat geduld en oefenen gaat dit het nieuwe baasje zeker lukken

Het verhaal (rescuer Crina)

Zoli heeft jaren lang naast een schooltje gewoond, samen met een vriendinnetje. Met regelmaat kwamen ze bij Crina wat lekkers halen die in dat schooltje werkt. Doordat er een klacht was van omwonende werden de hondenvangers ingeschakeld. Crina heeft hun op tijd weggehaald en mee genomen naar haar prive asieltje.Het vriendinnetje van Zoli is ondertussen geadopteerd, Maar wij gunnen Zoli ook zo graag een "thuis".

Zodra de juiste match is gevonden reist Zoli met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maakt Zoli geen schijn van kans op een liefdevol leven.

Naam: ZOLI

Geslacht: Reutje

Leeftijd: geboren 2015 schatting van de dierenarts

Formaat: Middelmaat

Type: kruising Cocker

Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezin) situatie

Hondenmaatje nodig: Ja, maar wel een vrouwtje

Kan met katten: Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Zoli is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst