HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » PIP ( GERESERVEERD ) » POLAR ( Middelmaat )

POLAR ( Middelmaat )

* POLAR * Prachtige mooie beer, met Fantastisch karakter Polar is een leuke mensgerichte hond.
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Polar

Polar geniet van ieder moment van aandacht in het asiel. Polar loopt netjes mee aan de riem en is prima met andere honden. Met de juiste begeleiding in het begin, is een kat ook geen probleem voor Polar.

Kortom Polar is een hele leuke hond, die past in vele situaties. Wel is belangrijk dat u de tijd heeft en inzicht om een hond te begeleiden in zijn nieuwe omgeving.

Wij denken dat Polar graag in gezeldschap is van zijn familie. Wellicht heeft hij mioretic genen door zijn aderen stromen (type Roemeense herder) Voldoende tijd en aandacht, zijn belangrijk voor Polar, tijd om samen met hem leuke activiteiten te ontdekken. Tijd voor gezelligheid en aandacht samen met Polar.

Kortom Polar is een hele leuke hond. Denkt u de match te zijn voor deze lieverd in de bloei van zijn leven? Dan nodigen wij u uit online ons intake-formulier voor Polar in te vullen

Polar zijn verhaal:

Polar is door zijn baasjes als ongewenst zomaar op straat gezet . Iets wat wij niet kunnen begrijpen. Ons contact Crina heeft hem gered voordat de hondenvangers hem konden vangen. Echter het asiel is geen thuis voor deze lieverd en daarom heeft Crina ons gevraagd Polar te bemiddelen.

Zodra de match voor deze lieve "beer" is gevonden reist hij met ons officieel Trace dierenvervoer naar u toe in NL

In zijn geboorteland Roemenie heeft Polar geen kans op een veilig een liefdevol leven.

NAAM: POLAR

Geslacht: REU

Leeftijd: Geboren augustus 2015 ( geschat door de dierenarts)

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige kruising Mioretic, Roemeense herder.

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja in het begin acclimatiseren.

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja,

Kan met katten: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Polar is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.