HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » PIP ( GERESERVEERD )

PIP (Klein )

DIT LIEVE VENTJE HEEFT HET HEEL ERG MOEILIJK IN HET ASIELTJE, WAAR MAG HIJ DEZE WINTER LEKKER VOOR DE KACHEL LIGGEN.
Pip is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Pip

Pip nadat hij net uit het publieke asiel gered is

Lieve Pip gaat al heel wat jaartjes mee, hij is vriendelijk, speelt nog graag, maar doet ook zijn dutje op zijn tijd.

Wij zoeken voor Pip een lief baasje die snapt wat een hond als Pip nodig heeft. Pip is al op leeftijd en heeft niet erg veel nodig. Een wandelingetje spelen in de tuin, of gewoon heerlijk bankhangen of aan de voeten liggen van het baasje.

Het is gezellig als er een hondje van gelijkwaardige leeftijd aanwezig is, maar is geen must.

Heeft u serieuze interesse? bent u degene die lekker aan de wandel gaat met Pip? Vul dan het intakeformulier in. Match is altijd prioriteit bij bemiddeling.

Het verhaal van Pip:

Pip is door zijn vorige baasjes ongewenst achtergelaten in de public shelter (lees dodingsasiel).
Iets wat wij niet kunnen begrijpen....
Ons contact Crina  heeft hem hieruit gered. Pip logeert nu in haar prive asieltje, maar een hok, koud beton, is geen leven voor dit manneke en daarom zijn wij benaderd om voor Pip op zoek te gaan naar een lief baasje.

Pip heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Pip afreizen met de happy-bus naar Nederland.

PIP

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2010/ 2012

Note: In het dodingsasiel worden honden systeemmatisch express ouder geschat en dit word geregistreerd, dit voor eerdere euthanasie. De kans is aanwezig dat Pip jonger is.

Formaat: Klein

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, Pip hoeft niet perse een hondenmaatje te hebben

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor PIP  is:  € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.