HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » PEPPER (OFFLINE)

PEPPER (Middelmaat)

PEPPER IS EEN VERLEGEN REUTJE, DIE GRAAG WILT LEREN.
Pepper is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Pepper

Met geduld en liefde steeds een stapje verder. De hand aanraken zonder iets lekkers is een volgende stap!
Mooie Pepper
Pepper laat zich voorzichtig aanraken door de trainer
Pepper laat zich verleiden door wat lekkers

Alles is nog wel een beetje spannend

Pepper is samen met zijn zusjes in een asieltje geboren. Mama Mary is geadopteerd maar de pupjes bleven achter. Pepper kent dus alleen maar zijn kenneltje.

Pepper probeert contact te maken met mensen, maar vind het heel erg spannend. Honden is hij vriendelijk tegen en een vereiste is ook een stabiele hond waar Pepper zich aan op kan trekken.

Pepper en zijn zussen hebben samen pret genoeg. De verzorger Alex van Ringoland waar de honden verblijven, offert zijn vrije tijd op om Pepper en zijn zussen te leren dat mensen juist het beste met hun voor hebben. Bekijk de video waar ze langzaam aan wat lekkers uit zijn hand nemen.

Pepper kan nog niet aan de riem lopen en zal alles vanaf de basis dienen te leren. Pepper heeft een huis nodig waar ruimte is, waar hij lekker buiten kan liggen en zijn behoeftes daar voorlopig te doen.

Wij zoeken voor Pepper een baas met ervaring en inzicht in de hondentaal. Een baas die begrijpt dat er veel liefde, tijd en geduld nodig is, en Pepper in zijn eigen tijd mag acclimatiseren en leren.

Heeft u serieuze interesse? Vul het intake formulier in deze kunt u vinden op onze website. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Pepper:

Op 24 december 2018, op kerstavond, redde een contact van ons het hoogzwanger vrouwtje Mary. Gelukkig werd zij warm en veilig opgevangen, en eind december 2018 beviel Mary van haar kindjesPepper en zijn zusjes. Pepper en zussen kennen tot nu toe alleen het asiel. Dat is waar ze geboren zijn en wij gunnen ze zoveel meer.

Pepper heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden voor Pepper mag hij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

PEPPER

Geslacht: Reu

Leeftijd: geboren medio : eind december 2018

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, Pepper is heel verlegen en moet echt acclimatiseren

Kan met kinderen:Wij plaatsen Pepper niet in een drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Een stabiel hondenmaatje gewenst. liefst een teef

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst