HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » DOBEY ( Kleine Middelmaat )

DOBEY ( KLEINE Middelmaat )

DOBEY LEUKE SPEELSE REU

Dobey is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

*** DOBEY IS URGENT OP ZOEK NAAR EEN PASSEND BAASJE ***

Door beleidsverandering van het particuliere asiel waar DOBEY verblijft, is hij niet langer meer welkom.
Indien er geen gastouder/baasjes voor DOBEY  wordt  gevonden in maart, loopt DOBEY groot gevaar...

Bekijk hieronder de video van lieve Dobey

Kijk dat lieve koppie nou...!
Het is een vrolijk ventje!

DOBEY  is een prachtige vriendelijke hond, met zijn goud kleurige vacht
DOBEY  speelt graag met de andere honden in het asiel.
DOBEY vindt alle honden erg leuk,

In eerste instantie kijkt Dobey even de kat uit de boom, maar al snel daagt hij uit om te spelen en aandacht.
DOBEY is een hond die graag buiten speelt en snuffelt,  daarom is een tuin een vereiste.

Voor DOBEY zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig honden maatje, waar Dobey zich aan op kan trekken.
Een baasje die met inzicht Dobey,  op zijn tempo, begeleid in het acclimatiseren binnen zijn nieuwe situatie.
Kortom iemand die graag met deze lieverd een band opbouwt voor het leven.
Dobey is nog geen riem gewend, maar met oefenen komt het zeker goed, KLIK hier, voor hoe u dit begeleid, omschreven binnen de "Handleiding Rescue-hond".

Zijn verhaal :

Eerder werd Dobey als ongewenst, achter gelaten bij het gemeente asiel (= dodingsasiel)
In onze opdracht werd Dobey hieruit gered.
Dobey was mager en hongerig,  gelukkig in goede gezondheid.
Ondertussen is Dobey een prachtige hond, alleen mist hij een eigen familie.

Echter door onze kritische vragen, n.a.v. honden terugsturen naar deze vreselijke hel door deze opvang,
is DOBEY en enkele andere honden eerder in onze opdracht gered, niet langer meer welkom binnen deze opvang.

Daarom zijn wij zeer urgent op zoek naar fijne gastouders/baasje(s), voor dit leuke reutje

Wie stelt zijn hart en huis open voor Dobey die zeer urgent op zoek is naar een fijne baas(jes).

Zodra de juiste match voor DOBEY is gevonden, reist hij met ons officiele trace dierenvervoer naar zijn nieuwe baasje(s) toe.
In zijn geboorteland heeft deze lieve speelse hond geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

DOBEY
Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2016
Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie.
De kans is aanwezig dat Dobey jonger is

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Laag/Gemiddeld

Sociaal: Ja, dient te acclimatiseren op zijn eigen tempo

Kan met kinderen: Ja > 14 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie.

Gevaccineerd; Ja

Gecastreerd; Ja

Ook reutje OLLIE, verblijft noodgedwongen binnen deze opvang. en loopt gevaar

Ook voor hem zijn wij URGENT op zoek naar gastouders/baasjes.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.