HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » ATHOS (GERESERVEERD

ATHOS (Kleine middelmaat)

WIE GEEFT ATHOS ZIJN WARME HART EN ZORG
Athos is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Athos
Deze volgen snel!

Lieve Athos is bijna blind, Hij heeft een ernstige vorm van staar.

Maar deze kanjer is heel vriendelijk en zoekt ondanks dat hij niet goed meer kan zien een lief baasje waar die de rest van zijn leventje mag doorbrengen en gelukkig mag zijn.
.

Een baasje die hem begrijpt dat hij wel graag wilt wandelen maar de geluiden af en toe spannend vindt. Wat ook niet raar is als je bijna niets meer ziet.

Een baasje die hem alle ruimte geeft om te ontdekken, op zijn tempo.

Een baasje die begrijpt dat deze kanjer alles weer moet ervaren in een nieuwe omgeving.
Een baasje met inzicht en zonder verwachtingen, waar Athos zichzelf mag zijn.

Athos kan mee wandelen aan de riem.
Wij plaatsen Athos niet in een gezin met kinderen

Een woning met bovengemiddelde  tuin is een vereiste voor Athos.

Denkt u het baasje te zijn voor Athos vul dan online ons intake-formulier in.

Het verhaal van Athos:

Athos had een baasje en is na zeven jaar trouwe dienst op straat gegooid. Athos heeft ongeveer twee maanden gezworven en toen de hond bij Crina kwam wist ze gelijk van wie hij was. Maar ze wilden Athos niet meer terug. Immers wat moet je met een blinde hond. Crina heeft ons gevraagd Athos te bemiddelen in de hoop dat iemand zijn hart en huis openstelt voor Athos.

Zodra de juiste match gevonden is mag Athos met de happy-bus naar Nederland reizen.

In zijn geboorteland Roemenië zal Athos geen schijn van kans maken op een liefdevol huis.

ATHOS

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2013

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Leuke Roemeense kruising

Energie niveau: Laag/Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Onbekend. Athos wordt niet in een gezin met kinderen geplaatst

Kan met honden: Nee door zijn blindheid wordt hij nerveus van andere honden

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, dit is een voorwaarde

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst