Gabber ( Middelmaat )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

GABBER IS EEN KANJER VAN EEN HOND, LIEF ZORGZAAM MET ANDERE HONDEN EN KATTEN, EN VIND IEDEREEN LEUK.

DEZE LIEVERD VERDIEND EEN MAND IN PLAATS VAN EEN HOK,WIE HEEFT ER EEN WARM MANDJE VOOR HEM?

Gabber is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van lieve Gabber:

Omschrijving van Gabber:

Gabber is een super lieve hond, hij vindt alle honden lief.
Ook katten zijn ook geen probleem voor hem. Uiteraard binnen een nieuwe situatie wel opbouwen.
Gabber is een zachtaardige hond, een brok liefde
Gabber krijgt binnen het asiel herlaas  niet de aandacht die hij zo verdiend.
Gabber is een fantastische mensgerichte en  speelse hond
Gabber wandelt nog heel graag.

Voor Gabber zoeken wij een baasje die deze kanjer alle liefde en knuffels wilt geven. Hij neemt ze graag in ontvangst.

Gabber is zo een lieve hond, daarom heeft Crina ons gevraagd om voor hem een huisje te zoeken waar hij met liefde opgenomen word.

Gabber loopt keurig mee aan de lijn, binnen een nieuwe situatie dient dit wel binnen het acclimatiseringsproces samen met zijn nieuwe baasje geoefend te worden.

Het verhaal van Gabber (rescue/verzorger Crina Maria)

Gabber zwierf lange tijd rond bij het schooltje waar onze rescuer Crina Maria werkt.
Vorig jaar zomer adopteerde een collega van haar de hond.
Maar al snel kwam Crina erachter dat de hond haar collega al weer snel verveelde en hij  in het asiel zat (lees dodingsstation)

Hij stond zelfs op de lijst om geëuthanaseerd te worden.

Crina heeft hem snel uit het asiel gehaald en zit nu in haar privé asieltje. in afwachting van een beter leven en wel een liefdevol baasje.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Gabber is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Gabber geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

GABBER

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren 2015/2016 geschat door een goede dierenarts

Formaat: Middelmaat

Type: Herder kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja binnen nieuwe situatie dient zij te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar o.t.v. ouders/verzorgers

Hondenmaatje nodig: Nee niet perse nodig, mocht er een hond aanwezig zijn, met voorkeur een teefje.

Kan met katten: Ja, binnen nieuwe situatie wel begeleiden.

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd; Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Gabber is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Alle honden die onze stichting bemiddeld worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.