HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » DIXIE ( Kleine middelmaat )

DIXIE ( KLEINE Middelmaat )

VROLIJK LIEF REUTJE DIXIE, VERBLIJFT AL IN NEDERLAND
DIXIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een filmpje over Dixie door op onderstaande link te klikken

Dixie is gek op spelen met andere honden en rennen
Kijk dat mooie blije koppie toch eens
Dixie aan de wandel
Kijk toch eens hoe leuk Dixie is!

DIXIE is een vrolijke  lieverd die er van houdt om samen gezellig met het baasje op pad te gaan, "De Lanen in, de paden op"
Dixie vindt het ook leuk om samen met het baasje leuke activiteiten te ondernemen, hond gerelateerd.
Dixie heeft een gezellig en aanhankelijk karakter.

Hij  is een vrolijk reutje die van aandacht houdt, gek is op wandelen en spelen maar ook om zo nu en dan heerlijk het water in wilt duiken.
Dixie is "mensgericht" en geniet van interactie/training/activiteiten samen met zijn baasje.
Kortom Dixie is een hele leuke hond, een maatje en gezinslid.

Voor Dixie zijn wij daarom op zoek naar zijn baasje en maatje die daadwerkelijk er van houdt tijd met zijn hondenvriend door te brengen.
Kortom een leuk baasje die samen met Dixie geniet.

DIXIE is prima met andere honden, maar kan ook prima als enige hond worden geplaatst. Mits er genoeg tijd aan hem word besteed.

DIXIE logeert bij een gastouder, regio midden NL
Wij staan in direct contact met de opvang van Dixie

Dixie zijn verhaal:

Lieve Dixie komt uit Roemenië en is opgevoed in een gezin met kind, katten en andere honden. Dixie is een hele leuke vriendelijke hond.

Dixie verblijft bij onze honden gedragstrainer omdat zijn vorige adoptanten niet goed wisten hoe ze met een jonge hond dienden om te gaan.

Maar het wordt nu echt tijd dat Dixie zijn eigen forever home gaat krijgen, hij wacht nu al zo lang.

Zodra de juiste match is gevonden mag Dixie kennis maken met zijn nieuwe familie

DIXIE

Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren februari 2019

Formaat: Kleine Middelmaat

Energie niveau: gemiddeld

Type: Prachtige kruising

kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie, geen jonge kinderen.

Kan met katten: Ja in het begin begeleiden,  in Roemenie was hij binnen een gezin met katten. In NL momenteel niet.

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor DIXIE is: € 395,00

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's