HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » DINO ( Kleine Middelmaat )

Dino ( KLEINE MIDDELMAAT )

* DINO * Geweldig leuk jong reutje.
Dino is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Dino

Dino is een hond die geen bijzondere eisen heeft.
Aandacht van het baasje, een heerlijke wandeling op zijn tijd, basis opvoeding en gezelligheid.

DINO zal in het begin even de kat uit de boom kijken en is geen hond die direct heel enthousiast op je af komt rennen.

Maar zodra het ijs gebroken is, is Dino een geweldige vriend die graag speelt en geniet van aandacht maar ook geniet van zijn rustmomenten.

Dino kan aan de riem lopen,  maar binnen een nieuwe situatie en het acclimatiseren dient dit rustig opgebouwd te worden.

Dino is bekend met katten. Een tuin is een vereiste omdat hij  heel graag geniet van het zonnetje.

Voor Dino zou een leuk en gelijkwaardig hondenvriendje heel fijn zijn, echter met een baasje die voldoende tijd voor Dino kan vrijmaken
is een hondenmaatje  niet perse noodzakelijk.

Bent u dat ene baasje die samen met Dino een fantastische  band wilt gaan opbouwen? Heeft u voldoende tijd om samen met Dino op pad te gaan? Dan nodigen wij u uit om ons intake-formulier in te vullen.

Dino zijn verhaal:

Dino is samen met enkele andere pups door zijn baasjes als ongewenst achtergelaten in het bos. Ons contact Kupan vond Dino en nam de andere pups mee. Dino is ondertussen gevaccineerd en ook gecastreerd. Volgens Kupan een geweldige leuke hond, met een vriendelijk zachtaardig karakter. Zij heeft ons gevraagd om een fijn baasje voor Dino te zoeken.

Zodra zijn match is gevonden, reist Dino met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven

Naam: DINO

Geslacht: Reutje

Leeftijd: Geboren: Maart 2021

Formaat: Middelmaatje

Type: Prachtige onbekende kruising, type border

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Kan met katten: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Dino is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.