HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » CLYDE (Middelmaat)

CLYDE  (Middelmaat)

Foto onder: CLYDE samen met BONNY in het asieltje van Crina

CLYDE, VRIENDELIJKE, ZACHTAARDIGE REU, maar ook te porren voor een potje ravotten en spelen,
met een leuk hondenvriendje

CLYDE is   gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Bonny & Clyde klik op onderstaande links

Bonny wil wel spelen
Bony en Clyde

Clyde wil wel geaaid worden

Blije Clyde
Voor het eerst Bonny aan de riem

Clyde is een vrolijke jonge knul, die erg geniet van aandacht.
Clyde is ook een rustige hond.
Clyde houdt van spel maar kan ook heerlijk zichzelf afzonderen voor een dutje.
Wij verwachten dat Clyde in het begin, "de kat uit de boom kijkt"
Maar zodra Clyde doorheeft dat u goede bedoelingen heeft voor hem, komt dit zeker goed,
immers het vertrouwen dient te groeien.

Clyde heeft een lief en speels hondenmaatje nodig om zich aan op te trekken en samen te spelen.
Vermoedelijk is hij afkomstig van hetzelfde baasje als zijn vriendinnetje Bonny en zijn beide honden eerder samen opgegroeid.

Clyde zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat hij dient te acclimatiseren, binnen zijn nieuwe situatie.
Baas(jes) die voldoende tijd kunnen vrijmaken voor Clyde en hem de tijd gunnen om in zijn tempo te acclimatiseren.

Samen ontdekken wat leuke activiteiten zijn en wat past binnen het nieuwe leven van Clyde.
Een niet al te drukke woonsituatie en een tuin zodat Clyde ook buiten kan genieten en een dutje kan doen of heerlijk kluiven in het zonnetje.

Zijn verhaal:

Ons contact Crina trof Bonny en Clyde aan, aan de kant van de weg, vlak bij de school waar zij werkt.
Beide kwamen direct naar haar toe voor aandacht.
De honden waren van slag en zijn vermoedelijk daar uit de auto gezet door het voormalige baasje.
Onze stichting hoorde dit verhaal en besloot  direct hulp te bieden.

Het vermoeden is dat Clyde en Bonny afkomstig zijn van 1 baasje en al daarvoor samen waren.
Echter bemiddelen wij beide ook afzonderlijk, mits er bij de nieuwe familie een gelijkwaardig hondenvriendje aanwezig is.
Uiteraard mogen beide honden ook samen verhuizen naar een nieuw thuis.

Zodra de juiste match is gevonden reist Clyde met ons officiële Trace dierenvervoer naar Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Indien u denkt de juiste match te zijn voor Clyde, een leuke hond heeft, of u zowel Bonny als Clyde samen een thuis wilt geven,
nodigen wij u uit ons intake-formulier online in te vullen. De link staat op deze pagina, zie hiervoor de button.

De info-pagina van BONNY leest u HIER

Naam: CLYDE

Geslacht: Reutje

Leeftijd geschat door de dierenarts: Geboren eerste kwartaal  2020

Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising met ruw harige vacht

Sociaal: Ja, dient wel te acclimatiseren vanuit het asiel

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie.

Heeft gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja

Europees paspoortje: Ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor  CLYDE  is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.