HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » CHOCO (Middelmaat)

CHOCO (Middelmaat)

CHOCO, VERLEGEN REUTJE ZOEKT IEMAND DIE HEM BEGRIJPT!
Choco is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Choco:

Voor zijn verzorgsters Crina en Cristina is Choco erg lief en aanhankelijk. Maar naar vreemde mensen toe is hij verlegen en kijkt hij eerst de kat uit de boom.

Dat is natuurlijk ook niet zo raar als je in een doding-asiel hebt gezeten, en daarvoor als ongewenst door je baasje op straat bent gezet.

Choco dient op zijn tempo, zonder enige verwachtingen van zijn baasje, te acclimatiseren, op zijn tempo en leren wat het is om een eigen plekje te hebben ipv ongewenst.

Zijn verzorgster Crina, gunt hem een kans en heeft aan onze stichting gevraagd Choco onder uw aandacht te brengen,

Wij zoeken voor Choco ervaren rustige lieve baasjes, die de ruimte heeft zodat Choco zichzelf mag zijn en zijn eigen plekjes mag uitzoeken, zonder enige dwang en zonder forceren, om zo de hond te kunnen zijn die hij hij zo graag wil zijn. Met veel liefde en geduld zal dit mannetje leren wat een familie is.

Een huis met ruimte voor zijn eigen rustplek en een goed afgezette tuin is dan ook een vereiste voor lieve Choco.
Wij bemiddelen Choco liever als enigste hond.

Choco loopt nog niet aan de riem.

Wie gunt dit mannetje nog enkele  liefdevolle jaren, en heeft de tijd, liefde en geduld, om Choco te laten voelen dat hij wel gewenst is en zijn leven zin heeft?

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het online intakformulier in, zie hiervoor de button op deze pagina.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

Het verhaal van Choco:

Choco heeft het niet gemakkelijk gehad. Sinds 2019 zit hij in een prive asiel bij Crina ons contact/rescuer.

Choco is door ons contact Crina gered uit het Doding asiel Santuhelm. Vlak voor dat deze gesloten werd.

Hij was een van de laatste honden die gered is door Crina.
Zijn vrzorgster Crina en ook wij vinden dat Choco meer verdient dan een kille, koude, vochtige betonnen vloer en hok in een klein asiel.

Wanneer er een geschikte match voor Choco is gevonden mag hij met ons officiële Trace dierenvervoer naar Nederland reizen.

Choco heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

CHOCO

Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2012-2013
Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie.
De kans aanwezig dat Choco jonger is.

Formaat: Middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld
Sociaal, Ja, dient wel te acclimatiseren

Kan met kinderen: Nee, wij plaatsen Choco niet in een gezin met kinderen.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, dit is een vereiste. Wij plaatsen Choco niet in een gezin met andere honden.

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  €295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.