HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » BONUS ( Grote Middelmaat )

BONUS ( Grote Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

BONUS VRIENDELIJKE JONGEN, SPEELT GRAAG IS GEK OP MENSEN EN ANDERE HONDEN.
Bonus is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Bonus:

Omschrijving Bonus  :

Bonus is een allemansvriend, een vriendelijke vrolijke en enthousiaste knul, die houdt van mensen en andere honden.
Bonus speelt graag, wandelt graag en is best een slim manneke die je kan uitdagen voor spel en hersenwerk.

Bonus loopt aan de riem maar dit dient binnen een nieuwe situatie wel geoefend en opgebouwd te worden.
Bonus geniet ontzettend van buiten zijn en genieten in het zonnetje,
daarom is een (ruime) tuin echt een vereiste voor deze ontzettende leuke hond.

Een hondenmaatje zou heel leuk zijn, maar geen vereiste. Wel eet Bonus graag in alle rust zonder andere hond(en) in zijn buurt.

Bent u het baasje voor Bonus? Bent u degene die met Bonus heerlijke wandelingen wilt maken, hem uitdagen met hersenwerk of gewoon samen genieten, in de tuin, in de natuur en  op de bank.

Het verhaal van Bonus (Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Bonus zat in het gemeente asiel (lees: dodingsasiel) waar ons contact Crina hem uit heeft gered.
Haar viel gelijk op dat bonus een  intelligente mensgerichte hond is.
Bonus  liep met haar mee zonder riem.  En al snel, als men ging wandelen liep hij met en zonder riem keurig met haar mee.
Hij wijkt niet af van de zijde van de mensen die hem nu verzorgen.
Men denkt daarom dat hij eerder een baas heeft gehad.

Bonus heeft dus echt een zijn eigen familie nodig en verdient dit ook

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Bonus is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Bonus geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

BONUS

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geschat door dierenarts in 2018

Energie: Gemiddeld

Formaat: Grote middelmaat

Type: Kruising Mioretic (herder)

Sociaal: Ja,  dient wel binnen nieuwe situatie te acclimatiseren.

Kan met kinderen:  > 16 jaar, geen jonge kinderen, geen drukke (gezins)situatie.

hondenmaatje nodig: Ja maar kan ook alleen geplaatst worden mits er voldoende aandacht aan hem word besteed.

Europees paspoortje: Ja

Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Bonus is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.