HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » BOMMEL ( Groot )

BOMMEL ( Groot )

GEWELDIGE ZEER VRIENDELIJKE LIEVE REUS   "BOMMEL" EEN BROK LIEFDE

Bommel is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van de kanjer klik op onderstaande linken:

Video BOMMEL 1

Video BOMMEL 2

Bommel is een zeer vriendelijke rustige lieve hond. Bommel is naar zijn baasjes toe zeer trouw.
Bij visite kijkt hij eerst de kat uit de boom.
Het zou leuk zijn voor Bommel als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig zou zijn, maar dit is geen must.

Bommel loopt keurig aan de riem
Het zou fijn zijn als zijn toekomstige baasje enige inzicht heeft in dit type hond.
Bommel is namelijk een Ciobanesc de Bucovina (Roemeense herder).

Dit zijn grote honden die veel ruimte nodig hebben, en graag binnen en buiten verblijven.
Bommel heeft veel beweging nodig, Dit soort honden zijn gek op rennen hierdoor houden ze de kracht van hun spieren op peil.
De vacht dient goed verzorgt worden.

Dit ras is zeer lief voor kinderen., echter vanwege zijn formaat, plaatsen wij hem niet binnen een gezin met jonge kinderen en binnen een situatie waar geen ervaring is.

Het verhaal van Bommel:

Ons contact in heeft gevraagd of wij Bommel willen helpen een huis te vinden.
Hij is weggelopen bij een hondenvanger die hem gevangen had. Crina heeft deze lieverd gered en sindsdien verblijft hij in haar privé asieltje.

BOMMEL

Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2014-2015 Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Bommel jonger is.

Formaat: Groot

Type: Roemeense herder (Ciobanesc de Bucovina)

Energie level: Gemiddeld/hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Wij plaatsen Bommel niet in een gezin met jonge kinderen

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja  ( Of bij  een Gelijkwaardig hondenmaatje )

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Bommel is: € 295,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.