HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » BOMMEL ( GERESERVEERD)

BOMMEL ( GROOT )

GEWELDIGE ZEER VRIENDELIJKE LIEVE REUS   "BOMMEL" EEN BROK LIEFDE

Bommel is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Voor een goede indruk dient u echt de video' s te bekijken.
Binnen het kleine asiel waar Bommel logeert is het lastige om kwalitatief goede foto's te maken.

Bekijk hieronder de video's van de kanjer klik op onderstaande linken:
BOMMEL , lieve kanjer met klein hartje

BOMMEL geniet van spaarzame momenten van aandacht in het asiel.

Lieve BOMMEL , wilt zo graag echt gewenst zijn

BOMMEL, speelt graag met een andere hond.

Bommel is een zeer vriendelijke rustige lieve hond.
Bommel is naar zijn baasjes toe zeer trouw.
Bij visite kijkt hij eerst de kat uit de boom.
Het zou leuk zijn voor Bommel als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig zou zijn, maar dit is geen must.

Bommel loopt keurig aan de riem
Het zou fijn zijn als zijn toekomstige baasje enige inzicht heeft in dit type hond.
Bommel is namelijk een Ciobanesc de Bucovina (Roemeense herder).

Dit zijn grote honden die veel ruimte nodig hebben en zijn graag in huis maar ook heel graag buiten.
Bommel heeft zeker ook beweging nodig,
Dit soort honden zijn gek op rennen hierdoor houden ze de kracht van hun spieren op peil.
De vacht dient goed verzorgd worden en vraagt zo nu en dan een goede borstelbeurt.

Dit ras is zeer lief voor kinderen,  echter vanwege zijn formaat, plaatsen wij hem niet binnen een gezin met jonge kinderen .
Enige ervaring met honden van dit type is wel gewenst, alsmede een ruime tuin en situatie waar Bommel ook in huis welkom is
Dit type hond zijn geweldig trouw, indien men bereid is een vertrouwensband met hem op te bouwen

Het verhaal van Bommel:

Bommel is ongewenst op straat gezet door zijn eerdere baasje, omwonenden belde de hondenvangers.
Gelukkig wist deze lieverd te ontsnappen aan deze mannen en liep weg.
Ons contact hoorde dit verhaal en heeft Bommel direct gered. Sinds dien logeert Bommel in haar asieltje, echter deze lieverd verdient veel meer dan een kennel en hard betond.

Daarom heeft Crina ons gevraagd om voor Bommel op zoek te gaan naar zijn eigen familie, waar hij heerlijk binnen en buiten kan vertoeven, een ware lieve vriend kan zijn.

Zodra de juiste match voor Bommel is gevonden, reist hij met ons officiele trace dierenvervoer naar zijn nieuwe baasje(s) toe.
In zijn geboorteland Roemenie heeft deze lieve kanjer geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

BOMMEL

Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2014-2015 Note: In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans is aanwezig dat Bommel 1 a 2 jaar jonger is dan hier staat vermeld.

Formaat: Groot

Type: Roemeense herder (Ciobanesc de Bucovina)

Energie level: Gemiddeld/hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Wij plaatsen Bommel niet in een gezin met jonge kinderen

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja  ( Of bij  een Gelijkwaardig hondenmaatje )

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd:

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is Bommel niet de hond die u zoekt?

Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelingshonden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Bommel is: € 295,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, castratie/sterilisatie en  bijdrage opvangkosten  en vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.