Bennie ( Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WIE WIL HET VRIENDINNETJE VAN BENNIE ZIJN?

Bennie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Bennie, klik op onderstaande link:

Omschrijving Bennie  :

Bennie is een heel leuk vriendelijk kereltje, speelt, dut, eet graag en heeft een vriendinnetje in het kenneltje waar hij verblijft. Maar heerlijke knuffels van zijn verzorgster vind hij ook helemaal geweldig.

Bennie is een heerlijk hondje die graag zijn best doet voor zijn honden vriendin.

Voor Bennie zoeken wij verantwoordelijke baasjes, met inzicht in de hondentaal baasje die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een hond inhoud.

Bennie kan meelopen aan de riem maar dient in een nieuwe situatie  wel mee geoefend te worden na acclimatiseren.

Voor Bennie is een gelijkwaardig honden vriendinnetje die een lief vriendje als Bennie op prijs stelt een vereiste.

Het verhaal van Bennie

(rescuer/verzorgster Crina Maria)

Bennie heeft een baasje gehad, hij is gevonden bij het een dorpje Calan in Roemenie. Hij bleek een chip te hebben en de eigenaar werd opgespoord. Helaas bleek Bennie al ruim een jaar vermist en men had geen behoefte meer aan hem. Dus Crina heeft hem opgenomen in haar asieltje.

Maar helaas word het weer koud en de winter treed in. Dit soort hondjes hebben het heel zwaar in de kou. Hun kleine lijfje moet hard werken om op temperatuur te blijven. Crina heeft ons gevraagd of wij een heel lief baasje willen zoeken,  zodat hij een kans maakt ophef veel liefde en een warm mandje.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor dit leuke hondje?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Bennie is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Bennie geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

BENNIE

Geslacht: reutje

Geboren: 2017/2018 vastgesteld door dierenarts

Formaat: kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Hondenmaatje nodig: ja een lief vriendinnetje

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Bennie is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.