HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » ANDREAS (Kleine middelmaat)

ANDREAS (Kleine middelmaat)

ANDREAS IS EEN LIEVE VRIENDELIJKE SPEELSE HOND
Andreas is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Andreas
Kijk nou eens hoe leuk ik ben! Ik speel en knuffel graag!
Andreas deelt graag kusjes uit
Andreas wil graag even spelen met Crina

Wie vindt dit nu geen leuke hond?!
Andreas is  gek op spelen en wandelen.
Andreas heeft een vriendelijk karakter en voor knuffelen is hij ook graag bereid.
Ondanks dat  Andreas nog niet zoveel geluk heeft gekend in zijn korte leven, is hij een super leuke hond!
Andreas is een mensgerichte hond en is dol op zij mensen vrienden in het asiel.
Daarom bemiddelen wij hem als enige hond en gezinslid.

Wie gunt deze lieverd zijn "Forever Home" en kijkt door de sombere foto;s heen van het kille asiel?
Andreas is verre van somber en verdient eindelijk zijn enkeltje geluk

Heeft u interesse in deze leuke hond? Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding van Andrea;s binnen zijn nieuwe leven als gezinslid?
Dan nodigen wij u uit ons INTAKE-FORMULIER in te vullen
De button vindt u op deze pagina.

Zijn verhaal:
Andreas verbleef in de buurt van de school, waar hij was achtergelaten!
De kinderen daar waren niet vriendelijk voor Andreas en hebben hem zo hard in zijn achterpoot gebeten,
dat zijn pootje  gewond was.
Ons contact Crina trof hem zo aan en heeft hem laten behandelen door haar dierenarts.
Andreas is gelukkig hersteld en is een hele lieve hond.

Ons contact Crina heeft zich over Andreas ontfermd en ons gevraagd of wij een lief baasje willen zoeken.
Wij gunnen Andreas natuurlijk meer dan een betonnen vloer in weer, wind en kou binnen het  asiel.

Zodra de juiste match is gevonden voor Andreas, reist hij af  met ons officiële Trace dierentransport naar NL.
In zijn geboorteland Roemenië, heeft Andreas geen schijn van kans op een veilig en fijn leven.

ANDREAS

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : Juli-aug. 2019

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld/Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >16 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja maar we plaatsen hem als enige hond.

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja, wij plaatsen Andreas alleen als enige hond

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.