HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » ALFIE (Groot Formaat)

ALFIE  (Groot Formaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

ALFIE is een vrolijke en speelse jonge hond die van wandelen houdt.
Alfie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Alfie

Alfie & Friends Brianna, Britney & Lulu

Alfie is een vriendelijke mensgerichte hond, die graag vriendjes maakt.
Alfie houdt van spelen en wandelen, als u dit kan bieden, alsmede voldoende tijd en aandacht voor een jonge hond,
is  Alfie tevreden en gelukkig.

Een tuin is een vereiste voor Alfie

Alfie kent lopen aan de riem, dit wordt binnen de opvang met hem geoefend, maar binnen een nieuwe situatie dient dit rustig opgebouwd te worden.

Indien u voldoende tijd heeft en aandacht kan schenken aan leuke ALFIE nodigen wij u uit te reageren.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zijn verhaal (rescuer Luiza Kupan)
Alfie werd door een goede vriend van Luiza, aangetroffen op straat.
Duidelijk is, gezien zijn lieve en mensgerichte karakter, dat Alfie een baasje gehad moet hebben en deze heeft Alfie als ongewenst uit huis gezet....

Hij zag dat Alfie een lieve hond was en waarschuwde Luiza.
Zij ontfermt zich nu over Alfie, totdat voor hem, de juiste match is gevonden en Alfie naar huis gaat.

Zodra de juiste match voor Alfie  is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar/zijn geboorteland Roemenie heeft Alfie   geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  Eind 2019
Formaat: Groot

Type: Lieve onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja

Kan met katten:  Buiten kijkt Alfie niet naar katten om, in huis is niet bekend.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is Alfie niet de hond die u aanspreekt?

Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelingshonden op onze website die allen een beter leven verdienen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.