Neda ( Middelmaat )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEVE NEDA IS GEK OP MENSEN, WIE HEEFT ER VOOR DEZE MOOIE MEID EEN FIJN PLEKJE?

Neda is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Zodra er nieuw beeldmateriaal b

eschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Neda:

Neda is een vriendelijke mooie dame die gek is op mens en dier. Neda houd van wandelen, of gewoon lekker spelen in de tuin.
Neda is een  rustige dame die geniet van aandacht die ze krijgt.
Knuffelen is haar grote hobby en geniet met volle teugen van de zeldzame aandacht die zij krijgt.
Helaas is er binnen het asieltje niet veel tijd om alle honden de aandacht te geven die zij zo nodig hebben.
De verzorgers in het asieltje van rescuer Crina Maria, zijn weg van haar en gunnen Neda dan ook een beter en liefdevol leven.

Neda kan alleen een tuigje verdragen, en loopt dan keurig mee aan de riem.
Een tuin waar Neda heerlijk van de buitenlucht kan genieten is een vereiste.
Een hondenmaatje is altijd gezellig maar is geen vereiste voor Neda, mits haar toekomstige baasje voldoende aandacht aan haar besteed.

Het verhaal van Neda (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Neda zwierf rond bij de school waar ons Contactpersoon/verzorgster Crina Maria werkt. Crina had al gauw door dat Neda naar menselijke aandacht snakte. Op een dag was Neda weg en bleek dat ze gevangen was door de hondenvangers.
Neda is een zeer lieve hond, en Crina kon het niet over haar hart verkrijgen om haar daar achter te laten.
Crina heeft haar uit het gemeente asiel ( lees dodingsasiel) gehaald en zij logeert nu in het armzalige privé asieltje van Crina.
Neda is veilig nu, maar een kenneltje in de buitenlucht op beton en in de koude,  is natuurlijk geen thuis.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Neda is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft. Neda geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

NEDA

Geslacht: Teefje

Geboren: Geb. 2017/2018 vastgesteld door dierenarts

Type: kruising herder

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke situatie.

Hondenmaatje nodig:  Niet perse nodig, bij voorkeur een lieve reu.

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Neda is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Alle honden die onze stichting bemiddeld worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.