MEEKO (Middelmaat)

• 55 en meer Groot formaat

MEEKO IS MET SPOED OPZOEK NAAR EEN FIJNE BAAS

Meeko is in Nederland en verblijft in de regio Noord-holland

Bekijk hieronder de video van Meeko, klik op onderstaande link:

Meeko kauwt heerlijk bij zijn baasje, die op bed ligt en houdt hem gezelschap.

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze z.s.m. hier op de website
Helaas zijn de hier getoonde foto's van slechte kwaliteit

Omschrijving Meeko:

Meeko is een enthousiaste en vriendelijke hond, gek op zijn huidige baasje. Het huidige baasje doet thuis hersenspelletjes met hem, waaronder  snoepjes verstoppen in huis en tuin of een puzzeltje die Meeko dan op moet lossen.

Ook vindt hij andere honden buiten erg leuk om mee te spelen.
Deze leuke vent kan prima als enige hond worden geplaatst, maar heeft wel een baasje nodig die hem voldoende uitdaging kan bieden, waaronder heerlijke wandelingen en een uitdagende cursus.

Meeko vindt het geweldig om met doekjes te rennen en te spelen, daar kan hij een tijdje zoet mee zijn. Botten en touwen speelt hij ook graag mee, Waar je Meeko ook erg blij mee kan maken is een heerlijke kluif om op te kluiven, daar geniet hij enorm van.

Meeko loopt keurig mee aan de riem  bij zijn huidige baasje liep hij keurig naast de rolstoel en wachtte netjes als het baasje stopte.

Bij een nieuw baasje dient dit opnieuw opgebouwd te worden, Meeko is niet gewend om lopend met een baasje aan de lijn te lopen.

Katten vindt Meeko erg interessant  als de katten op bezoek komen in zijn tuin,  gaat hij er achteraan maar zal ze niets doen.

Voor Meeko is een ruime veilige omheinde tuin een vereiste.

Het verhaal van Meeko:

Wij lazen op social media een schrijnend bericht waarbij onze stichting niet aan voorbij kon lopen.
Meeko is een prachtige hond die eerder als jong hondje uit Roemenië is bemiddeld door  via een andere organisatie.
Omdat deze organisatie het nalaat om meneer daadwerkelijk hulp te bieden heeft onze sticthing hulp aangeboden.

Meeko is door een andere organisatie als pup naar Nederland gehaald.
Helaas wil deze organisatie geen oplossing bieden om Meeko een goed huis te laten vinden.
Dit maakt de situatie voor deze meneer heel erg schrijnend.

Zo ga je niet met mensen en dieren om.

Het baasje van Meeko zit in een rolstoel, maar zijn gezondheid gaat hard achteruit.
Daarbij kan hij Meeko niet meer bieden wat hij nodig heeft.
Meeko is een energie volle hond en heeft echt goede uitloop nodig.
Dit is wat hij nu niet meer krijgt, en daardoor raakt de hond gestrest.

Op dit moment is er iemand die zich heeft aangemeld om Meeko ui te laten, maar het is een tijdelijke oplossing.
Zo krijgen wij de kans een nieuw baasje te vinden voor Meeko.
Wij willen deze meneer niet in de steek laten en hebben hem aangeboden te helpen.

Mocht er een juiste match zijn voor Meeko, dit n.a.v. ons intake-formulier en gesprek met 1 van onze teamleden,
dan brengen wij u in contact met het huidige baasje van Meeko, voor een kennismaking.

Net als alle andere honden die wij bemiddelen, wordt Meeko bemiddeld en herplaatst met een overeenkomst.
Het huidige baasje wilt het allerbeste voor Meeko en dat is ook waar onze stichting voor staat.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling van een herplaatser.
Heeft u serieuze interesse, voldoet u aan bovenstaande  omschrijving?
Dan nodigen wij u uit ons intake-formulier tegemoet.   Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

MEEKO

Geslacht: REU

Leeftijd: Geboren 15-05-2021

Formaat: Middelmaat

Type: Prachtige kruising Poolhond x onbekend

Energy level:  Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: kan met kinderen, maar wij plaatsen Meeko liever niet bij kinderen die hij  in zijn enthousiasme omver kan lopen

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Neen, binnenkort wordt Meeko geholpen

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Zoals binnen onze stichting  gebruikelijk is, na herplaatsing van Meeko, houdt onze nazorg medewerkster, telefonisch contact met het nieuwe baasje(s),
voor tips en advies om het acclimatisererings-proces van Meeko, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De onkostenbijdrage voor Meeko zijn de dierenartskosten voor zijn castratie.
Stichting Friends4Straydogs werkt volledig non-profit

Indien bovenstaande omschrijving u aanspreekt en u denkt dat Meeko bij u kan passen, dan nodigen wij u uit te reageren.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  €   Volgt

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)