Home » "SPECIAL CARE" HONDEN

"SPECIAL CARE"  HONDEN

De naam zegt het al, deze lieve zielen, op deze pagina, zijn dieren die special care, nodig hebben.

Dat kan zijn door:

• een handicap,
  • leeftijd (oudere honden),
  • honden die een langer proces van acclimatiseren vragen,
  • of honden die ruimte nodig hebben.

Kortom fantastische dieren die niet zomaar binnen een doorsnee huishouding passen.
Honden voor de ervaren, geduldige hondenliefhebbers, met inzicht en een groot hart.

Ook zij ver dienen een kans en laten wij niet vallen omdat wij als geen ander weten hoe dankbaar en speciaal het is om juist een niet doorsnee hond een fijn leven te bieden.

Sommige honden, doordat zij andere omstandigheden vragen en hierdoor niet snel een
"For Ever Home" vinden, worden door ons bekostigd.

Dit alles kost zeer veel geld.....

Daarom is het mogelijk deze honden op afstand te ondersteunen.
Dit kan al vanaf 7,50 per maand.

Dit kunt u doen door uw bank de opdracht te geven maandelijks uw donatie voor Stevie aan ons over te maken:

"Stichting Friends4Straydogs"

Bankrelatie: NL10ASNB 0708866700
BIC: ASNBNL21
tnv: W.P  Mulder- van Dam stichting Friends4Straydogs

o.v.v donateur sponsor een hond(naam)

(** NOTE: Stichting Friends4Straydogs heeft bewust geen zakelijke rekening, ivm de kosten hiervan, die wij liever aanwenden voor de honden in nood. De rekening hier genoemd is de rekening die lauter alleen voor de stichting in gebruik is en staat onder toezicht

van het bestuur.)

Uiteraard is ons doel altijd, het vinden van een goede match, waar de hond zichzelf kan zijn en mag opbloeien in zijn of haar tempo, zonder te veel verwachtingen.

Maar doordat de honden op deze pagina, niet zomaar een match zijn, zijn deze extra  kosten voor onze non-profit stichting hoog

Daarom is het mogelijk deze honden op afstand te ondersteunen.
Dit kan al vanaf 7,50 per maand.

Voor sommige honden is het mogelijk supplementen en speciaal voer te doneren via onze
DONEER-WINKEL

En er zijn honden beschikbaar voor bemiddeling, al zijn wij ons bewust dat voor sommige het zoeken is naar "de naald in een hooiberg", willen wij dit toch een kans geven.

Denkt u dat een hond een match kan zijn, vul dan ons INTAKE-FORMULIER in.