Home » MEDEDELING I.V.M. CORONA!

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. CORONA!

*** Belangrijke mededeling met betrekking tot transport!! ***

In Roemenië is de noodtoestand uitgeroepen over hun land.

De regering van Roemenië heeft besloten dat alleen noodzakelijk transport toegestaan is.

Het is dus voorlopig BEPERKT mogelijk om honden naar Nederland te transporteren.

Uiteraard volgen wij het nieuws op de voet en zodra binnen een bepaalde regio vervoer mogelijk is, reist de gereserveerde hond naar NL.

U kunt  reageren en uw intake-formulier wordt door ons team in behandeling genomen.

Wilt u rekening houden met enige vertraging in de behandeling van uw Intake

De aangepaste transportmaatregelen zijn voor de rescuers en honden zeer dramatisch!

Zij hebben geen bemiddelingsbijdrages meer voor de honden die zij verzorgen en die worden geadopteerd. Dit betekend dat zij geen voeding en hulpmiddelen meer kunnen aanschaffen voor de honden.

Daarnaast zijn de meeste bedrijven daar gesloten en kan er alleen online besteld worden, dat met zeer grote vertraging geleverd wordt.

Het betekend ook dat de asiels zelf in gevaar komen omdat er geen pacht voor het land meer kan worden betaald.

We vragen u dan ook om hulp!

Morgen starten we met een doneer actie, maar u kunt ook vandaag al helpen. Doe een donatie of sponsor een of meerder honden gedurende een maand of langer.

De gemiddelde kosten voor 1 hond is €30,- tot €50,- per maand.

Stichting Friends4Straydogs wil de rescuers graag blijven helpen, maar ook wij ontvangen nu geen bemiddelingskosten voor de honden en kunnen dus niets beteken voor onze rescuers en de honden die wij bemiddelen.

Houdt onze facebookpagina en website in de gaten voor de doneeractie en het laatste nieuws.

Voor sponsoring van een hond of een donatie kunt HIER meer lezen.

Wij blijven ondertussen zolang als mogelijk de honden in nood helpen en bemiddelen.

Blijf onze lieve bemiddelingshonden delen, zodat zij ook een gelukkig leven tegemoet kunnen gaan.

Bedankt voor uw begrip en hulp!

Bestuur Stichting Friends4Straydogs