HOME » * KATTEN * » SHOSHO ( GERESERVEERD )

SHOSHO ( kater )

SHOSHO MOOIE AANHANKELIJKE VRIENDELJKE KNUFFELKAT

Shosho is een echte schat, zeer lief, aanhankelijk kan goed overweg met alle katten en zelfs kleine hondjes.

Shosho is op dit moment bevriend met Ginger een klein hondje die wij ook promoten en tussen de katten zit. Shosho en Ginger delen af en toe een mandje met elkaar.

Voor Shosho zoeken wij een fijn "thuis" waar hij met een ander kattenmaatje zijn leven mag delen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Onze procedure en ook intake-vragenformulier kunt u lezen en beantwoorden via onze website.
Hoe uitgebreider u uw intake, hoe beter we samen kunnen bekijken of u de juiste match bent.

Het verhaal van Shosho: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Shosho is op straat gevonden door een  dame.
Zij nam contact op met Luiz zij haar wilde opvangen, omdat Shosho op straat haar leven niet zeker zou zijn en zichzelf niet kon redden.

De straat is vol gevaar , druk verkeer, honden en  mensen die katten verjagen of erger.
Shosho zit nu bij Luiza en heeft het naar haar zin met alle katten vriendjes en hondje.
In haar geboorteland Roemenië  heeft Shosho geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd om opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Zodra de juiste match voor Shosho is gevonden mag zij , met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer,
naar u toe reizen.

Naam: SHOSHO

Geslacht: kater

Leeftijd: Geboren  Juni/Juli 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja kleine hondjes

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig:  Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Is SHOSHO niet de kat die u aanspreekt?

Bekijk dan zeker onze andere lieve rescue-katten die allen een beter leven verdienen.

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Shosho is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten,
volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.