HOME » * KATTEN * » PUSICA (Poes)

PUSICA (Poes)

PUSICA LIEF VRIENDELIJK POEZENMEISJE

Bekijk binnenkort de video's van Pusica:

Omschrijving Pusica:

Pusica is lief en aanhankelijk jong  meisje.

Zij  houdt van aaitjes en knuffels en kan met alle andere katten en poezen overweg.

Pusica speelt graag met haar kattenmaatjes in de katten opvang, van ons contact Crina.

Wij zoeken voor Pusica lief personeel die gezelligheid en gezelschap zoeken van een lieve kat.

Samen met haar spelen, knuffelen en samen gezellig op de bank genieten. Kortom Pusica is een meisje wat van gezelligheid houd.

Voor Pusica is een kattenmaatje belangrijk.

Daarom plaatsen wij  Pusica alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje zoals Pusica waarderen of bereid zijn om een 2e rescue kat erbij te nemen.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnenkatten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Pusica Haar verhaal:

(Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Pusica werd hulpeloos gevonden door een vriendin van ons contact en rescuer Crina.

Zij  was zwanger en had duidelijk hulp nodig.

Deze  hulp kwam van en zij heeft de zorg van  Pusica op zich genomen.

Het gaat gelukkig  goed met Pusica,  maar  nu het word tijd voor een eigen krabpaal en het allerliefste personeel

Zodra de juiste match is gevonden, reist Pusica met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In haar geboorteland Roemenië heeft Pusica geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Pusica

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio 2018, geschat door dierenarts

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd : Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Pusica is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.