HOME » * KATTEN * » PIKA ( Poes )

PIKA ( POES )

SPEELSE PIKA WAAR STAAT HAAR KRABPAAL?

Bekijk via onderstaande links de video's van Pika:

Pika vertelt het wel

Pika speelt met Olivia

Mooi lief meisje

Even lekker knuffelen

Pika speelt verstoppertje

Pika ligt lekker te luieren

Omschrijving Pika:

Pika is een zeer lief jong meisje, ze is gek op andere katten groot en klein maakt haar niet uit. Zij speelt met de honden van de opvang en mensen is zij ook helemaal gek op.

Voor Pika zoeken wij personeel die weten wat een jonge kat nodig  heeft. Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank of het huis verkennen.

Pika heeft een gelijkwaardig kattenvriendje nodig.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Het verhaal van Pika:

(Rescuer/verzorgster Hent Cristina)

Pika werd in een heel groot veld gevonden door ons contact Cristina in Roemenië. Zij was heel mager en klein, maar onder de goede vleugels van Cristina is ze nu een zeer mooi lief poesje.

Cristina wil  haar een goed "thuis" en heeft ons gevraagd hierin te bemiddelen.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Pika met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In haar geboorteland Roemenië heeft Pika geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Pika

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio april 2021, geschat door dierenarts

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Pika is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.