HOME » * KATTEN * » OLIVIA ( Poes )

OLIVIA ( POES )

PRACHTIGE KITTEN OLIVIA, WAAR MAG ZIJ HEERLIJK SPELEN

Bekijk via onderstaande links de video's van Olivia:

Olivia speelt met Pika

Olivia  is een speelse jonge poes.
Zij logeert samen met katten-vriendinnetje Pika bij onze rescuer Cristina Hent, binnen een huiselijke situatie, op een appartement.

Samen spelen zij volop op.  Kortom Olivia is een een hele leuke gezellige speelse kitten.
Olivia heeft een lief karakter en net als Pika is zij prima met andere katten en ook is zij honden gewend.

Voor Olivia zoeken wij lief personeel die weten wat een jonge kat nodig heeft.

Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank en het huis met de beveiligde omgeving verkennen.

Olivia heeft een gelijkwaardig katten-vriendje nodig.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Het verhaal van: Oliva

(Rescuer/verzorgster Cristina Hent)

Olivia werd gevonden door een goede vriend van Cristina.
Hij trof haar aan op straat mager en verlaten en  heeft Cristina gevraagd of zij Olivia wilde opvangen en een huisje voor haar te zoeken.
Cristina heeft gevraagd of wij hierin willen bemiddelen.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Olivia met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Olivia geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Olivia

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio mei 2021, geschat door dierenarts.

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Olivia is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.